konu açamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
konu açamıyorum
arkadaşlar ben paylaşım amacıyla konu açmak istiyorum ama açamıyorum bana yardımcı olurmusunz yeniyimde...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaşım bu açtığın şeyin adı konu zaten :)
Sitemizin forumları ve onların da alt forumları var, mesela fıkra konularını mizah eğlence fıkra bölümüne açıyoruz :)
Sohbet ve oyun konularını oyun cafe bölümüne açıyoruz, s60 3rd programlarını s60 3rd bölümüne açıyoruz yani ilgili konuyu ilgili bölüme açıyoruz :)
Bununla alakalı bir üst konumuz vardı onun da aramaya gidiyorum bulunca linki ekleyeceğim ... Bu arada hoşgeldiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Mesela linkte olan konuda konu dışı ve alt forumlarına hangi konuların açılacağı belirtilmiş bakabilirsiniz : http://www.maxicep.com/konu-disi/konu-disi-alt-forumlari-konu-ekleme-rehberi-226995.html

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Açtığınız konudaki içerik daha önce sitede mevcut olduğundan dolayı konularınız açılmıyor olabilir. Symbian bölümüne açılan konular, moderatörlerimiz tarafından onaydan geçirilerek açılır. Uygun görülmeyen paylaşımlar konu olarak açılmaz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3-4 tane konunu sildim bomboş içeriğe sahipti..nerelere konu açacağını az çok biliyorsun..açacağın konuya resim ekle ve bir upload sitesine dosyayı ekle o linki konuya ekle konuyu gönder biz düzenleriz..

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim ama ben upload sitesine dosya eklemeyi falanda bilmiorm açıkçası:( benm we 6630 um war elimdede çok miktarda döküman war oyun pro ws. http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/s60-oyun-arsiv-35103.html bu arkadaşataki gibi direk indirmeişlemi yapmazmıyım moderatr konu onayladığında acaba_? amacım elimdeki dökümanları paylaşmak...şimdiden teşekkürler..

birde eğer direk upload sitesi olmadan indirebilmeyi(örnekteki gibi)) anlatırsanız çok sewnirm.yhani ben konuyu açtım moderatör onayladı sonra_? o dosyayı yada dosyaları kendi konuma nasıl yüklicem..

Adilx05

Adilx05

Üye
çok teşekkür ederim ama ben upload sitesine dosya eklemeyi falanda bilmiorm açıkçası:( benm we 6630 um war elimdede çok miktarda döküman war oyun pro ws. http://www.maxicep.com/s60-oyunlari/s60-oyun-arsiv-35103.html bu arkadaşataki gibi direk indirmeişlemi yapmazmıyım moderatr konu onayladığında acaba_? amacım elimdeki dökümanları paylaşmak...şimdiden teşekkürler..

birde eğer direk upload sitesi olmadan indirebilmeyi(örnekteki gibi)) anlatırsanız çok sewnirm.yhani ben konuyu açtım moderatör onayladı sonra_? o dosyayı yada dosyaları kendi konuma nasıl yüklicem..
Değerli Arkadaşım İnternete Dosya Upload Yaz Binlerce Upload Sitesi Gelir ama ben Sana Rapidshare Veya Dosya tc yi Öneririm O Direk İndirme Tuşuna Gelincede Onu Sen konu Açtıktan Sonra Mod Veya Adminlerden Biri Ekliyo Sen Dökümanlarını Rar Arşivine koy Hepsinden SS Almayı Unutma Sonra Resim veLinki Sitye koy Konunu Aç Onaylanınca zaten Gözükecektir....:oke::oke::oke::oke:

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anladım galiba da bi sorum daha war ben dediğin gibi upload yazdım upload.gen die bi siteye yüklemek istedikllerimi werdim uploadlandı.şimdi ben üstteki linki laıp moderotöre göderdiim yere anlatmak istediğimle beraber yapıştırsam olur dimi_? olursa acayp mutlu olacam warya:)

teomaniaa

teomaniaa

Üye
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
ben paylaşım amacıyla uploadlarda sorun yaşıyorum demek istemiştim..neyse boşuna post yapmayalım iyi forumlar

ekrems15

ekrems15

Üye
Facebook anasayfası bugün şok bir manzarayla açıldı.
Sayfanın en alt bölümüne bakanlar oldukça çirkin küfürlerle karşılaştı.

İnci Sözlük tarafından düzenlendiği iddia edilen bu eylemin İnciSözlük'çüler tarafından ortaya çıkarılan bir çeviri sayfası açığıolduğu belirtildi . İddialara göre bu eylemin gerçekleşmesini sağlayanFacebook'un pek çok farklı dilde hizmet vermesi. Cnet'in haberine göreFacebook bu dil hizmetlerini de bir çeviri sayfasıyla sürekligeliştirmeyi ve güncel tutmayı hedefliyor. Kullanıcılar çeviriönerilerini sisteme yükleyebiliyor.

Yüklenmiş öneriler diğer kullanıcılar tarafından oylanıyor ve böyleceen doğru çeviri sayfaya yansıtılmış oluyor. Bu sistemde bir hata yapanprogramcılar belli bir oy sayısını aşan çeviri önerilierini doğru kabuledip herhangi bir onay mekanizmasına sokmadan yayına alınmasınısağlamışlar. Bu açığı fark eden İnci Sözlük yazarları organize birşekilde çalışarak pek çok Türkçe çeviriyi küfürlü içerikle değiştirmeyibaşarmış durumda.

Facebook'un her yerine yayılmış olan küfürlü ve değiştirilmiş linklerinbir kısmı halen yayında duruyor. Büyük tepki toplayan bu eylemFacebook'taki önemli bir açığı ortaya çıkarmış oldu.
Alıntı: ShiftDelete.Net

DJASİL

DJASİL

Üye
yha biri bana sölesin nasıl nerde konu açacagız lutfen acil

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
Slm güzel insan dosya veya dosyalarını şu şekilde upload edebilirsin rapidshare.com gir orda ekleyeceğin dosya veya dosyaları seç bi müddet sonra sana 2 tane link verecek dowland linki ve delete linki diye 2 tane link verecek dowland linkini kopyala acacağın konuya yapıştır yani mesaj bölümùne yapıştır linki ve konuyu aç bu kadar bu arada önizlemeleri imapeshack.Us üzerinden yükle anlamadığın konu olursa yardımcı olurum yine buraya yaz sen

esokmen

esokmen

Üye
ya ben bu konuyu da açamıyorum yanlış yere açmak değil hiç gelemiyorum bulamıyorum bi yardım?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim de bazen içimden hiç konu açasım gelmiyor.Bir yardım ederseniz?:(