iyiyim sagolasin azizAziz™;2413807' Alıntı:Huriş abla merhaba nasılsın..![]()

hee oluurAziz™;2413824' Alıntı:mantı yap abla banada biraz gönder olurmu..![]()
cabuk bi$ey bakiyom ben aziz ....manti için sabah ezaninda kalkmam gerek hamurunu yap aç kes doldur vs vs s tum gunumu alir o bee....hem benim mantim guzel olmaz onu mehmet abine ismarlamak lazim orda ustasi coktur
haala du$unme a$amasindayim aziz manti onerdi sagolsundaa yook $imdi hiç ugra$amam
geldim valla Hurişim...
ne yaptın çocuklara...

hee oluurcabuk bi$ey bakiyom ben aziz ....manti için sabah ezaninda kalkmam gerek hamurunu yap aç kes doldur vs vs s tum gunumu alir o bee....hem benim mantim guzel olmaz onu mehmet abine ismarlamak lazim orda ustasi coktur
--------------- Ekleme ---------------
haala du$unme a$amasindayim aziz manti onerdi sagolsundaa yook $imdi hiç ugra$amam![]()

haftanin 7 gunu makarna yeseler hayir demezler ama bu sefer gumruk sorunuyo oluyorAziz™;2413861' Alıntı:güzel bir pilava hayır denmez valla abla..
yada güzel soslu bir makarna olabilir..![]()

hayatim burda hazir mantilar satilmiyor satiliyorda export turk malzemesi satan magzalarda bize uzaak birazhurişim sende kolay mantı yapıver![]()

nasılsın Güven abim..![]()

samsunum guvenim sen nasilsin

allaha bin$ukur bende iyiyim yegenlerin rahat vermiyor biraz... gelecek yaz sendeler bak dusun gerisiniAziz sağoL canım , sen çıkmışsın geç oLdu ama oLdu ayem sori
Hurişim yurtdışım eskimeyen dostum , çok şükür iyiyim .. sen nassan gurbaann![]()
sen neyapcan bakalimHerkese merhabalar uzun bir süre yoktum yeni geldim
Ne var ne yok !