5800 alırken ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cry_wolf_187

cry_wolf_187

Üye
    Konu Sahibi
5800 alırken ....
arkadaşlar ben de 5800 almayı düşünenlerdenim ama forumda diğer konuları okuyunca kafamda birkaç soru oluştu . alırken 9.5 versiyon 5 mi almalıyım yoksa satıcıda yoksa en az 9.4 versiyon 5 alıp kendim mi güncelleme yapmalıyım ??? , 2 si arasında bi fark var mıdır ??? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

ramakm86

ramakm86

Üye
yok kardes bu cihaz zaten tümüyle s60v5 yani symbian os v9.4 series 60 rel 5 diye geciyor.
Bu kadar. bizede güncelleme cıkarsa yüklemek kalıyor tamammı kardes...

--------------- Ekleme ---------------

hee sunuda ekliyim almaya karar verirsen v50 yuklümü diye sorarsın yoksa yüklet bence daha önceki sürümlerde ufak tefek sprunlar var yükletirsen daha iyidir cünkü son sürüm v50 dir.
Daha sonra sorun yasarsan budan cevaplarım...

cry_wolf_187

cry_wolf_187

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim , inşallah v50 bulurum .bence iyi bir telefon ama forumda çok fazla iyi ve çok fazla kötü yorum var , gerçekten kafa karıştırıcı :hmmm

ramakm86

ramakm86

Üye
versiyon 50 bulma ile alakalı degil onu br internet paketiyle cep telefonunun güncelleyicisi sayesinde menüden bile yükleyebilirsin.kedim ugrasmıyim dersen nokia shop ta yüklet en gec 15dk ve ücretsiz.
Telefona gelince kimi bes para etmez kimisi ise yere göge sıgdıramaz tek kelime söylüyorum orta hallidir internet bakımından olsun diger özellikleri olsun cok yeterlidir hele 3g kullanıyorsan cok verimli kullanabilirsin...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
yerinde olsam asla almam o telefonu telefon degl sorun makinesi bnm ark aldı enaz 6kere servise gitti bnce n79 al hepsinden iyi...

talha999

talha999

Üye
bence iyi telefon al derim

mrchakal3

mrchakal3

Üye
çok teşekkür ederim , inşallah v50 bulurum .bence iyi bir telefon ama forumda çok fazla iyi ve çok fazla kötü yorum var , gerçekten kafa karıştırıcı :hmmm
ya kardeşm sen kafana takma ben aldım gayet memnunum tıkır tıkır işliyor telefon. mesaj yazmada sorunum yok ilk aldıgımda kasa açıklığı vardı götürdüm değiştirdiler. şimdi skyfire ye girip facebooktan videolara bakabiliyorum e-posta gelince ücretsiz olarak mesaj gibi haber veriyor. plasma gibi film izliyorum. sesi woofer gibi :D :heyo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt