Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adlı dosyayı aşağıdaki linkden indir ve kur. Kurulum aşamaları ve gerekli dosyalar download linkinde mevcuttur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu programla cep telefonunuzdaki bağlantıyı wireless modem gibi kullanabilirsiniz..operatör bağlantınızı seçerek bilgisayarınıza WLAN ile internet verebilirsiniz..kesinlikle telefonda olması gereken programlardan bir tanesi de bu...şifre koyma-bağlantı ismi koyma-etrafınızdaki WLAN ağındaki PC ve ya telefonların MAC adresini görme gibi özellikleri mevcuttur....şiddetle tavsiye ederim..
--------------- Ekleme ---------------
çok çok teşekkür ederim abi yok böyle birşey inanamıyorum programı indirim kurdum süper çalışıyor. verdiğin linkdeki eski versiyonu tabi türkçe dediğin v 2.50 olanı ve müthiş çalışıyor ceptelefonumdan gelen interneti wireless olarak arrattım ve notebookum dan bağlandım ve ayrıca bulunduğum bölge 3g çekmiyor ceptelim EDGE den bağlandı ve ben inanın notbook dan internete sörf yapıyrum.
rapid linkindeki v2.60 olan sertifika hatası verdiği için yüklenemedi ayrıca v.3.0 çıkmış sanırım çalışırmı bilmiyorum tekrar tekrar çok teşekkür ederim