5800 modem yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
5800 modem yapmak
arkadaşlar ben 5800 marka telefonumu modem olarak kullanmak ıstıyorum yanı laptop a bağlıcam laptop ile internete bağlanmak ıstıyorum. işyeri hattımın sınırsız ınternet özelliği varda yani 5800=lap top= internet nasıl yapacagım hakkında bılgısın olan arkadaş olursa sevinirim:ah

kerluuu

Üye
amcaoğlu bak joikuspot googlede arama yaparak sayfadan tele göre progrmı indiriyorsun kurduktan sonra programı kullanmak çok kolay program seni yönlendirir...hade kolay gelsin saa

petrucci82

petrucci82

Üye
laptop a pc suite kur pc suite in içinde internete bağlan seçeneği var tıkla bitti..telefona hiçbirşey yüklemen gerekmiyo bu linkten 5800 ıseç indir yeter...

aozbay01

Üye
Arkadaşlar Ben yeni 5800 aldım, Sorum Navigasyon hakkında olacak, Ankara içinde bir adres girdiğimde rota hesaplanıyor diyor ve hemen oraya bir rota çizip sesli tarife başlıyor, ancak deneme için uzak bir mesafe girdim. mesela istanbulda ünlü bir yer, adresi buldu rota çizmeye gelince rota çizilemiyor diyor sebebi nedir, yardımlarınız için şimdiden teşekkür.

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
:oke:
Arkadaşlar Ben yeni 5800 aldım, Sorum Navigasyon hakkında olacak, Ankara içinde bir adres girdiğimde rota hesaplanıyor diyor ve hemen oraya bir rota çizip sesli tarife başlıyor, ancak deneme için uzak bir mesafe girdim. mesela istanbulda ünlü bir yer, adresi buldu rota çizmeye gelince rota çizilemiyor diyor sebebi nedir, yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
UZAK ROTAYA SÜRÜŞMÜ KOMUTUMU VERİYORSUN YÜRÜYÜŞ KOMUTUMU
SÜRÜŞTE ROTA ÇİZMESİ LAZIMTABİ HARİTAN GÜNCELSE
BU ARADA ARKADALAR TŞK. ETTİM CEVAPLAR İÇİN

aozbay01

Üye
Sürüş veriyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız hareket halindeyken değil. evin önünde verdim.

mm_mm

mm_mm

Üye
    Konu Sahibi
Sürüş veriyorum.

Yalnız hareket halindeyken değil. evin önünde verdim.
sürüş komutu hareket halinde çalışıyor benım
bidenemende fayda var
,

hevesmi70

hevesmi70

Üye
arkadaşlar ben 5800 marka telefonumu modem olarak kullanmak ıstıyorum yanı laptop a bağlıcam laptop ile internete bağlanmak ıstıyorum. işyeri hattımın sınırsız ınternet özelliği varda yani 5800=lap top= internet nasıl yapacagım hakkında bılgısın olan arkadaş olursa sevinirim:ah
adlı dosyayı aşağıdaki linkden indir ve kur. Kurulum aşamaları ve gerekli dosyalar download linkinde mevcuttur.:oke:

Bu programla cep telefonunuzdaki bağlantıyı wireless modem gibi kullanabilirsiniz..operatör bağlantınızı seçerek bilgisayarınıza WLAN ile internet verebilirsiniz..kesinlikle telefonda olması gereken programlardan bir tanesi de bu...şifre koyma-bağlantı ismi koyma-etrafınızdaki WLAN ağındaki PC ve ya telefonların MAC adresini görme gibi özellikleri mevcuttur....şiddetle tavsiye ederim..

:hmmm GPS sinyal gücü seviyesi kırmızının altına düştüğü için olabilir.

OğuzcanAbi

Üye
nokia pc suite kur orda bi işaret war dünya üstünde iki tane ok war internete bağlanı seç 1-2 dakika sürmez

semik88

Üye
adlı dosyayı aşağıdaki linkden indir ve kur. Kurulum aşamaları ve gerekli dosyalar download linkinde mevcuttur.:oke:

Bu programla cep telefonunuzdaki bağlantıyı wireless modem gibi kullanabilirsiniz..operatör bağlantınızı seçerek bilgisayarınıza WLAN ile internet verebilirsiniz..kesinlikle telefonda olması gereken programlardan bir tanesi de bu...şifre koyma-bağlantı ismi koyma-etrafınızdaki WLAN ağındaki PC ve ya telefonların MAC adresini görme gibi özellikleri mevcuttur....şiddetle tavsiye ederim..

çok çok teşekkür ederim abi yok böyle birşey inanamıyorum programı indirim kurdum süper çalışıyor. verdiğin linkdeki eski versiyonu tabi türkçe dediğin v 2.50 olanı ve müthiş çalışıyor ceptelefonumdan gelen interneti wireless olarak arrattım ve notebookum dan bağlandım ve ayrıca bulunduğum bölge 3g çekmiyor ceptelim EDGE den bağlandı ve ben inanın notbook dan internete sörf yapıyrum.

rapid linkindeki v2.60 olan sertifika hatası verdiği için yüklenemedi ayrıca v.3.0 çıkmış sanırım çalışırmı bilmiyorum tekrar tekrar çok teşekkür ederim

ayqan

Üye
arkadaşlar pc suite ile denedim bağlantı kuruldu dediği halde internet sayfası açmaya çalıştığımda sayfa bulunamadı diyor. sebebi ne olabilir?

şimdi jouikisoft u deniycem olursa haber ederim yine.

okumus_43

okumus_43

Üye
Ovi suite ide kullanabilisin pc suite den daha basit...

nilrac

Üye
Teşekkür ederim kardeş. Çok güzel program.

redlion124

Üye
Aşağıdaki linkte nokia 5800 da denenmiş vista için ayarlamalar var ben yaptım çokta pratik.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...eti-kullanarak-cepten-nete-girmek-270799.html

Şuanda kablo bilgisayarıma kablolu internet giriyo bilgisayarda oluşturdugum gecici kablosus ağ ilede telefonla bağlandım ve nete çok rahat girebiliyorum.
Konuyu hazırlayan arkadaşa teşekürler.

Bende saatlerdir ugraşıyorum sonunda buldum.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...eti-kullanarak-cepten-nete-girmek-270799.html

Yukarıdaki linkte vista için ayarlar mevcut.

muratoloji14

Üye
flaş flaş 5800 wrelese gerek kalmadan usb kablosuyla modem yapmanın yolunu buldum ovi suitle modem yapmaya çalıştığımda (KB943198) diye hata veriyodu microsofttanda bu yazılımı kaçak xp kullandığım için alamıyodum ama uzun uğraşlar sonunda buldum bu yazılımı altta

artık ovi suitten modem oldu telefonum 2 aydır uğrşıyodum sevinçten uyumam heralde bu gece

bulls702

Üye
ben programı indirdim am baglanıcagım zaman şebekeye ulaşılamıyor diye birş ey çıkıyor bunu 3g internet atyralrını yaptırdım vodafondan ama yinede açam ıyorum bir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar

swech

Üye
bende nokıa 5800 var bu telefonu wrilles modem ile masa üstü pc ye nasıl haberleştirirz

helboy_22

Üye
|-)|-):nono::vur

windyemre

Üye
amcaoğlu bak joikuspot googlede arama yaparak sayfadan tele göre progrmı indiriyorsun kurduktan sonra programı kullanmak çok kolay program seni yönlendirir...hade kolay gelsin saa
HELALL SANA süper bi programmış
Avea 3g internet almdım hızda internete giriom
süpersin

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İşte nokıa pc suite veya arkadaşa göre ovi dalgasıyla:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt