• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

MSN'den gelen bu mesaja sakın yanıt vermeyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MSN'den gelen bu mesaja sakın yanıt vermeyin.

Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği, internet kullanıcılarını virüs tehdidi içeren mesajlara karşı uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen ve MSN aracılığıyla gönderilen, "Bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com" isimli mesaj, yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Bilgisayar güvenlik uzmanları, internet kullancılarını uyararak, "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir 'keylogger' isimli hayalet program yükleniyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınızda yaptığınız her bir işlem bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojenler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz. İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor" dedi.

• Beğen
Tepkiler: buculike, fnldstntn, Diyar Pala ve 4 diğerleri

OğuzcanAbi

Üye
:dayak:

haltie

haltie

Üye
genelde itibar etmem bu tarz maillere ama bunu bilmek iyi oldu teşekkürler levent

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler dikkatli olmak lazım !

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bana geLdi :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
direk siLdim açmadan . Ve öyLe iLginç ki guven.jpg vs.yazıyordu :s

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vay be ismini nasıl biliyorlar hayret bir şey abi

Diyar Pala

Diyar Pala

Üye
Evet var böyle bayaa...Teşekkürler..

nesazra

nesazra

Üye
paylaşımı için teşekkürler.haklısınız her zaman dikkat etmekte fayda var.:kahve::tşk:

Adilx05

Adilx05

Üye
Ben Arkadaşlardan Güvendiğim Siteden Başka Yerden Gelen Mailleri Okumadan Siliyorum...

Revengeful

Emekli Yönetici
bana vallah gelmişti :D ama silmiştim

Paranoya

Paranoya

Üye
Ben bunların yüzünden artık Msn den soğudum . Her açışta gelirmi yav . :off:

OnlineCep

OnlineCep

Üye
Artık Msn kullanmadıgım için cok rahatım diyebilirim böyle derdimde olmaz :P:

buculike

buculike

Üye
teşekkürler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt