Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar corby mi 5800 mi ikisinin arasında kaldım hangisi sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaya1993

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar corby mi 5800 mi ikisinin arasında kaldım hangisi sizce ?
Arkadaşlar corby mi 5800 mi ikisinin arasında kaldım hangisi sizce ? yorumlarınızı bekliyorum

karamasmk

karamasmk

Üye
corby

DERBEDER-34-

Üye
sorumu bu tabiki 5800 xp corby eline su dökemez onun...

The CoRRe

The CoRRe

Üye
katılıyorum arkdasa bncede 5800 xP derim...

eQooo

eQooo

Üye
5800 dostum... tabi bir sürü sorun olduğu söylensede güncelleme ile hepsi çözülüyor...

yigitcengizhan5

Üye
corby bir kere çok kötü. 5800 istemesende samsung star wifi var corby yerine. ben tabikide 5800 öneririm.

öséR

Üye
Corby her türlü Corby Derim kullanıyorum ve cok memnunum yeter kı saglam bak telefona o senin bi parcan ;)

draw1907

draw1907

Üye
5800 değişilmez tabiki. görüntüsüde karizma şeklide. kullanımı kolay programları güncellemeleri heryerde var. her istediğini rahatlıkla yapabileceğin bir telefon

futbol123

futbol123

Üye
5800 tabiki

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ikisi çok farklı telefonlar corby sadece dokunmatik kullanmak isteyenlerin tercihi olabilir eğer symbian,wifi,gps gibi özellikler işine yaramazsa corby al derim ama yinede 5800 çok daha ucuz kalıyor bu özellikleriyle :oke:

balyoz61

Kapalı Hesap
bak dostum sana şunu söyliyim 5800 her zmn corby'e farkı basar corby de 3g varmı yoq vifi var mı yoq sensör var mı yoq ... 5800 daki oyunlar bi kere corby ile arasındaki farkı gösteriyo bi 5800 ın oyunlarına bak bi corby nin yani buda sorumu tabiki 5800
aldıktan sonra oyuna ihtiyaç duyarsan bna msj at ;)

max110

max110

Üye
şüphesiz corby bu arada nick çok sempatik xP

balyoz61

Kapalı Hesap
Corby her türlü Corby Derim kullanıyorum ve cok memnunum yeter kı saglam bak telefona o senin bi parcan ;)
arkadaşım sen 5800ın özelliklerini bilmiyosun bence bu şekilde konuştuğuna göre...
5800ın bi kere oyunlarıyla bile karşılaştırılamaz corby
bi fikir sahibi olmak istersen 5800ın racing thunder oyununu oyna derim o sana corby ile arasındaki oyunlarının farkını gösterir
corby ile görüntülü konuşabilecenmi yoq nete düzgün girebilecen mi yoq
alışveriş merkezinde beleşe gir netine hemde muhteşem bi hızla daha ne diyim sana ne corbysi bırak yaa

battalgazi16

battalgazi16

Üye
5800 ı tek geçerim

petrucci82

petrucci82

Üye
tabiki 5800 şuan ikisi elimde...ıcığına cıcığına incelendi...sağlam bilgi emin ol...yok ben incecik olsun kibar olsun anlamam çok karmaşadan dersen corby al ama harbi cep canavarı istiyorsan bu fiyata alınabilecek tek teefon 5800

klas4885

klas4885

Üye
tabiki corby pro iki teli 10 gün kullan farkı göreceksin !!!

kurnazosman

Üye
corby 5800a göre berbat bi tel ama corby pro 5800 kat kat üstünde bi tel 5800ın dokunmatiği hiç ii diil hassas diil odun gibi tel bende corby pro var dokunmatiği çok hassas çok rahat kullanılıo bence corby proooo

spy60

Üye
corby ile 5800 karşılaştırılamaz :S tabiki 5800

S_t_o_r_M

Üye
Bence Bu soru değil :) 5800 ' ın eline su dökemez corby , saglamlık konusunda kolay kolay hiç bir telefon 5800 ile aşık atamaz arkadaki kasa var ya o kasa demir gibi

Peace1912

Üye
Dokunmatik lik açısından bakarsan corby derim ama içerik hız internet kamera dersen hiç duraksamadan 5800 tabiki.
Ama dokunmatiği iyi olsun o yeter diyosan corby alırsın ama bence 5800 la gerçekten karşılaştırılamaz ..
dokunmatik hassasiyeti hariç orası bi gerçek samsung bu konuda nokia dan daha önde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt