5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
teşekkürler. eline sağlık. çok güzel olmuş. hiç bir sorun yok.

hidroliktr

Üye
yaw arkadaş altta 1000 tane link war hangisi ne işe yario açiklarmisin lütfen bu işte yeniyimde

mkafilm

Üye
arkadas nasıl kurdunuz bu nu ben kuramadım

kimyaci97

kimyaci97

Üye
iki gündür kullanıyorum. süper olmuş. ellerinize sağlık. ama eksikliklerde var. (eleştiri olarak değilde daha mükemmel olması açısından dostça sözler olarak alınsın)
-seçeneklerde boş olan kısımlar var
-resimlerde resim klasörü dışındaki fotoğrafları da bulması.(navigasyon dakileride buluyor mesela)
-kamera çekim sesi bende var.
-

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R dostum,sen bakma bazı abuk sabuk yorumlara. Fw mükemmel olmuş,şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. konuyu başından beri takip ediyorum fakat bi süre susmayı tercih ettim.

Haritalarda sorun yok

Ovi mağaza Türkiye genelinde şu an için bağlantı hatası veriyormuş

Temaların hepsi yüklü olarak geliyor

Aynı şekil belirttiğin tüm programlar da fw ile birlikte kuruluyor.

Ev ekranı temalarının hiçbirinde en ufak bir sorun bile yok.

Tema efektini de beğendim,öncekilerden daha güzel

Konu başından beri bahsedilen sorunların hiçbiriyle şu ana kadar karşılaşmadım (2-3 gündür kurcalıyorum)

Kısacası için rahat olsun :naughty: Problem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler :oke:

kamera sesi bende kapanmıyor. sonra seçeneklerde bazı yerler boş görünüyor. ve galeriyi açtığımda karttaki bütün resimleri buluyor.(navigasyondakileri bile).
yalnız bende bunlar varsa tekrar flash atayım veya nerde sorun bi bakacağım. cevaplarsan sevinirim. teşekkürler.
yoksa fw için walla el öpülür.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R dostum,sen bakma bazı abuk sabuk yorumlara. Fw mükemmel olmuş,şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. konuyu başından beri takip ediyorum fakat bi süre susmayı tercih ettim.

Haritalarda sorun yok

Ovi mağaza Türkiye genelinde şu an için bağlantı hatası veriyormuş

Temaların hepsi yüklü olarak geliyor

Aynı şekil belirttiğin tüm programlar da fw ile birlikte kuruluyor.

Ev ekranı temalarının hiçbirinde en ufak bir sorun bile yok.

Tema efektini de beğendim,öncekilerden daha güzel

Konu başından beri bahsedilen sorunların hiçbiriyle şu ana kadar karşılaşmadım (2-3 gündür kurcalıyorum)

Kısacası için rahat olsun :naughty: Problem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler :oke:
İçim konuyu yayımladığımdan beri rahat zaten.Haybeye koyulmadı takılmadı FW ye o ad.
Ovi Mağaza TÜRKİYE Çalışıyor sorunsuz Tabikii modifeye edilmemiş telefonlarda
Bilemiyorum,modifiyesiz sürümde de pek sağlıklı çalıştıığını düşünmüyorum.
topragım kurdum. şimdi deneme asamasındayım. fakat dsn ayarlarına nereden girldiğini bir türlü bulamadım :) yardımcı olursan sevinirim.
Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-Kullanılan Ağ adresi-Özellikler-IPv4 ayarları-DNS.

Öncelikle süper bir iş çıkarmışsın :heyo: sadece bazı düzenlemeler yapılabilir onlardan şu şekilde ;
Seçili yerleri daha büyük yapabilirsen harika olur
Vip kontak bölümü bence gereksiz daha farklı bişey ekleyebilirsin
Kısa yollarda radyo yok onuda eklersen çok güzel olur
Sürekli mesaj yazan biri olarak yatakta mesaj yazınca teli çok hafif egmede dik moda geçiyor ona ufak bir ayar yaparsan çok güzel olur
Resimde en üstteki bölümde arayanın telde kayıtlı olmasına ragmen No'sunu göstermesi hoş değil ismiyle gözükmesi daha güzel olacaktır yapılabilirsen harika olur.

Bunlar eksiklik değil değişirse bence güzel olacak şeylerdir.

Selametle :bigstar:
İşler dediğiniz kadar kolay olmuyor onu değiştirmek proğramı tekrara yazmak anlamına gelir,o yüzden sadece çok ufak oynamalar yapabilirz.
teşekkürler eline saglık
Eyw.
Biraz önce yükledim gayet güzel bir sürüm olmuş eline sağlık
Eyw.
İndirdim, kurdum, denedim, hiçbir sorun yok tertemiz fw olmuş eline sağlık
Eyw.

teşekkürler. eline sağlık. çok güzel olmuş. hiç bir sorun yok.
Eyw.

badsubh

Üye
dostum ben yükledim.. gerçekten innılmz bi fw olmuş.. şaşırdım desem yln olmz.. ve her türlü ihtiyacımı karşılıyor. bu kdr olur ynii ... fekat bi sorun gözümden kçmadı. orijinal fontta ı harfi yok.. yani mesela "yardım " kelimesi bu şu şekilde "yardim" bunu değiştirmenin bi yol uyokmu acaba.

bybilal

bybilal

Üye
Hiç yapamayanlar eklentilere hiç dokunmadan direk linkine tıklayarak içinden çıkan çıkanlara o iki klasöre atacak ve Flash'lama işlemine başlayacaklar. diye bi yazı var o iki kulasör dediniz hangi klasörler??

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben yükledim.. gerçekten innılmz bi fw olmuş.. şaşırdım desem yln olmz.. ve her türlü ihtiyacımı karşılıyor. bu kdr olur ynii ... fekat bi sorun gözümden kçmadı. orijinal fontta ı harfi yok.. yani mesela "yardım " kelimesi bu şu şekilde "yardim" bunu değiştirmenin bi yol uyokmu acaba.
Sorun demek yersiz olmakla orjinal fontda değil modifiye fontta var o "ı" "i" karışıklığı alternatif olarak Orjinal font eklendi eğer istemiyorsanız onu yükleyebilirsiniz.

Teşekkürlerimle..

Hiç yapamayanlar eklentilere hiç dokunmadan direk linkine tıklayarak içinden çıkan çıkanlara o iki klasöre atacak ve Flash'lama işlemine başlayacaklar. diye bi yazı var o iki kulasör dediniz hangi klasörler??
Sitede veyahult nette yapacağınız ufak çaplı bir arama size yardımcı olacaktır büsbütün.

bybilal

bybilal

Üye
daha önce başka bi modifiyeli v50 yüklemiştim. program flıs da nokıa klasöründe DataPackage klasöründe RM-356 diye bi klasör oluştu yaklaşık 300 mb. sizin verdiğiniz eklentileri bunun için atıp dosyaları değiştirerek flaşlama işlemi aynı şekilde mümkünmü ?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
daha önce başka bi modifiyeli v50 yüklemiştim. program flıs da nokıa klasöründe DataPackage klasöründe RM-356 diye bi klasör oluştu yaklaşık 300 mb. sizin verdiğiniz eklentileri bunun için atıp dosyaları değiştirerek flaşlama işlemi aynı şekilde mümkünmü ?
Evet zaten öyle olmakta.

badsubh

Üye
Sorun demek yersiz olmakla orjinal fontda değil modifiye fontta var o "ı" "i" karışıklığı alternatif olarak Orjinal font eklendi eğer istemiyorsanız onu yükleyebilirsiniz.

teşekkürler kardeşim.. şimdi orijinlini yükleyeceğim..

bybilal

bybilal

Üye
flaş işlemini başlat tığımda warning warning warning diye bi uyarı alıyorum bunun sebebi nedir?

kimyaci97

kimyaci97

Üye
iki gündür kullanıyorum. süper olmuş. ellerinize sağlık. ama eksikliklerde var. (eleştiri olarak değilde daha mükemmel olması açısından dostça sözler olarak alınsın)
-resimlerde resim klasörü dışındaki fotoğrafları da bulması.(navigasyon dakileride buluyor mesela)
yalnız bende bunlar varsa tekrar flash atayım veya nerde sorun bi bakacağım. cevaplarsan sevinirim. teşekkürler.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür bir yorum zaten almıştım ve tekrar Flash atılmasını önerdim
Kamera sesi kesinlikle yoktur.

Seçeneklerde boş kısımlar bulunmamaktadır.(Rom yamalarında Gizli Menüyü aktif etmişseniz geri alın.)

Resim klasörlerini farklı yerlere atman lazım,her klasörde bulunmaması lazım.

bybilal

bybilal

Üye
şimdik yükledm başarıyla fakat bu sefer rakamlardan bazıları yok . wlana girceğim zaman sayıların bazıları gözümüyor. basabiliyosun ama gözükmüyo

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
şimdik yükledm başarıyla fakat bu sefer rakamlardan bazıları yok . Wlana girceğim zaman sayıların bazıları gözümüyor. Basabiliyosun ama gözükmüyo
orjinal font alternatifi bulunmakta lütfen sorun yaşıyorsanız diğer alternatifi kullanınız.

[CeZZaR]

[CeZZaR]

Üye
Süpersin v40 dan beri senin fw ni kullanıyorum ama bi ara yanlışlıkla tüm programları sildim şimdi baştan indirdim hepsini ama nasıl olduğunu anlamamakla beraber jaf programını açamıyorum. emulatorden go ya basıyorum ama desteklenmeyen windows versiyon diyor uyumluluk sorunu falan denedim uyumluluk ta xp sp2 sp3 hepsini denedim ama olmuyor.

ygr

Üye
sadece ev ekranını bulabilirmiyzi ?

detcal

detcal

Üye
arkadaslar hangi modfiye yazılımı yüklediysem navigasyon sorun veriyo.sorunun benim telefonda oldugu kesin.sadece modefiyesiz hack yaparsam bir sorun olmuyor.bunun bir çözümü yok mu?bende modifiye yazılım kullanmak istiyorum.

Üst Alt