@n!wa+*R dostum,sen bakma bazı abuk sabuk yorumlara. Fw mükemmel olmuş,şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. konuyu başından beri takip ediyorum fakat bi süre susmayı tercih ettim.
Haritalarda sorun yok
Ovi mağaza Türkiye genelinde şu an için bağlantı hatası veriyormuş
Temaların hepsi yüklü olarak geliyor
Aynı şekil belirttiğin tüm programlar da fw ile birlikte kuruluyor.
Ev ekranı temalarının hiçbirinde en ufak bir sorun bile yok.
Tema efektini de beğendim,öncekilerden daha güzel
Konu başından beri bahsedilen sorunların hiçbiriyle şu ana kadar karşılaşmadım (2-3 gündür kurcalıyorum)
Kısacası için rahat olsunProblem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler
![]()
İçim konuyu yayımladığımdan beri rahat zaten.Haybeye koyulmadı takılmadı FW ye o ad.@n!wa+*R dostum,sen bakma bazı abuk sabuk yorumlara. Fw mükemmel olmuş,şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. konuyu başından beri takip ediyorum fakat bi süre susmayı tercih ettim.
Haritalarda sorun yok
Ovi mağaza Türkiye genelinde şu an için bağlantı hatası veriyormuş
Temaların hepsi yüklü olarak geliyor
Aynı şekil belirttiğin tüm programlar da fw ile birlikte kuruluyor.
Ev ekranı temalarının hiçbirinde en ufak bir sorun bile yok.
Tema efektini de beğendim,öncekilerden daha güzel
Konu başından beri bahsedilen sorunların hiçbiriyle şu ana kadar karşılaşmadım (2-3 gündür kurcalıyorum)
Kısacası için rahat olsunProblem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler
![]()
Bilemiyorum,modifiyesiz sürümde de pek sağlıklı çalıştıığını düşünmüyorum.Ovi Mağaza TÜRKİYE Çalışıyor sorunsuz Tabikii modifeye edilmemiş telefonlarda
Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-Kullanılan Ağ adresi-Özellikler-IPv4 ayarları-DNS.topragım kurdum. şimdi deneme asamasındayım. fakat dsn ayarlarına nereden girldiğini bir türlü bulamadımyardımcı olursan sevinirim.
İşler dediğiniz kadar kolay olmuyor onu değiştirmek proğramı tekrara yazmak anlamına gelir,o yüzden sadece çok ufak oynamalar yapabilirz.
Öncelikle süper bir iş çıkarmışsınsadece bazı düzenlemeler yapılabilir onlardan şu şekilde ;
Seçili yerleri daha büyük yapabilirsen harika olur
Vip kontak bölümü bence gereksiz daha farklı bişey ekleyebilirsin
Kısa yollarda radyo yok onuda eklersen çok güzel olur
Sürekli mesaj yazan biri olarak yatakta mesaj yazınca teli çok hafif egmede dik moda geçiyor ona ufak bir ayar yaparsan çok güzel olur
Resimde en üstteki bölümde arayanın telde kayıtlı olmasına ragmen No'sunu göstermesi hoş değil ismiyle gözükmesi daha güzel olacaktır yapılabilirsen harika olur.
Bunlar eksiklik değil değişirse bence güzel olacak şeylerdir.
Selametle![]()
Eyw.teşekkürler eline saglık
Eyw.Biraz önce yükledim gayet güzel bir sürüm olmuş eline sağlık
Eyw.İndirdim, kurdum, denedim, hiçbir sorun yok tertemiz fw olmuş eline sağlık
Eyw.teşekkürler. eline sağlık. çok güzel olmuş. hiç bir sorun yok.
Sorun demek yersiz olmakla orjinal fontda değil modifiye fontta var o "ı" "i" karışıklığı alternatif olarak Orjinal font eklendi eğer istemiyorsanız onu yükleyebilirsiniz.dostum ben yükledim.. gerçekten innılmz bi fw olmuş.. şaşırdım desem yln olmz.. ve her türlü ihtiyacımı karşılıyor. bu kdr olur ynii ... fekat bi sorun gözümden kçmadı. orijinal fontta ı harfi yok.. yani mesela "yardım " kelimesi bu şu şekilde "yardim" bunu değiştirmenin bi yol uyokmu acaba.
Sitede veyahult nette yapacağınız ufak çaplı bir arama size yardımcı olacaktır büsbütün.Hiç yapamayanlar eklentilere hiç dokunmadan direkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkine tıklayarak içinden çıkan çıkanlara o iki klasöre atacak ve Flash'lama işlemine başlayacaklar. diye bi yazı var o iki kulasör dediniz hangi klasörler??
Evet zaten öyle olmakta.daha önce başka bi modifiyeli v50 yüklemiştim. program flıs da nokıa klasöründe DataPackage klasöründe RM-356 diye bi klasör oluştu yaklaşık 300 mb. sizin verdiğiniz eklentileri bunun için atıp dosyaları değiştirerek flaşlama işlemi aynı şekilde mümkünmü ?
Sorun demek yersiz olmakla orjinal fontda değil modifiye fontta var o "ı" "i" karışıklığı alternatif olarak Orjinal font eklendi eğer istemiyorsanız onu yükleyebilirsiniz.
teşekkürler kardeşim.. şimdi orijinlini yükleyeceğim..
Bu tür bir yorum zaten almıştım ve tekrar Flash atılmasını önerdimiki gündür kullanıyorum. süper olmuş. ellerinize sağlık. ama eksikliklerde var. (eleştiri olarak değilde daha mükemmel olması açısından dostça sözler olarak alınsın)
-seçeneklerde boş olan kısımlar var
-resimlerde resim klasörü dışındaki fotoğrafları da bulması.(navigasyon dakileride buluyor mesela)
-kamera çekim sesi bende var.
yalnız bende bunlar varsa tekrar flash atayım veya nerde sorun bi bakacağım. cevaplarsan sevinirim. teşekkürler.
yoksa fw için walla el öpülür.
orjinal font alternatifi bulunmakta lütfen sorun yaşıyorsanız diğer alternatifi kullanınız.şimdik yükledm başarıyla fakat bu sefer rakamlardan bazıları yok . Wlana girceğim zaman sayıların bazıları gözümüyor. Basabiliyosun ama gözükmüyo