OVİ GPS yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paschenko

Üye
    Konu Sahibi
OVİ GPS yardım :(
arkadaşlar nokia e 52 kullnıyorum . her yerde nokia ovi gpsi lisans istemeden müşterilerinin kullanımını ücretsiz sunuyor haberi okuyorum. benim sorunum su :

bu program üstelik son versiyonu yüklü olmasına rağmen ben faydalanamıyorum sorun nedir acaba ? tamam haritayı gorebiliyorum ama mesela bulunduğum yeri bana bildirmiyor veya sesli yol tarifi vs yapmıyor :( lütfen yardım

yorgunazrail

Üye
bende 5800 kullanıyorum senin dedigin sorun bendede var.

aengus

Üye
bende yeni e 55 aldım ve gps çalışıyor. bir sorun yok...sanırım biraz sabırsız davranıp fazla beklemiyorsun... Açık bir alana çıkıp 5 dakka kadar bekle bence... eminim çalıştığını göreceksin... Evin içinde, kapalı mekanlarda uydulara bağlanamıyorsun...

cilelikes

Üye
bende yeni e 55 aldım ve gps çalışıyor. bir sorun yok...sanırım biraz sabırsız davranıp fazla beklemiyorsun... Açık bir alana çıkıp 5 dakka kadar bekle bence... eminim çalıştığını göreceksin... Evin içinde, kapalı mekanlarda uydulara bağlanamıyorsun...

tamam oyle diyosun acık alanda 1 saat bekledim calısmadı dağın tepesine cıkıyodum calısdı n95
kullanıyom bu arada illa beklemek mi lazım

ozanokann

Üye
arkadaşlar bende 5800 var, ovi gps ücretlimi değilmi, ücretliyse ücretsiz nasıl kullanabilirim?

spada

Üye
walla bendede 57 30 var ayni seyi bende anlamiyorum aciyorum harita cikiyo ama nasil kullancam normal nevigator gibi yol tarifi alcam bir turlu bulamiyorum yardim lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt