program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş öncelikle çok teşekkür ederim gördüğüm kadarıyla sitede büyük bi payın var çok olucam ama ben iki uygulama daha istiyrm mümkünse
passaparola ve tükçe adam asmaca mümkünse 3.0 için şimdiden teşekkür ederim :D
adam asmaca

passa parola diye bir oyun yok

maxwell43

maxwell43

Üye
SLM ARKADASLAR BANA (GANGSTER WEST COAST HUSTLE) yi BULABIRLIMISN LİNKLER SAGLAM OLSUN LUTFEN SIMDIDEN TESKKURLER

exend

exend

Üye
Ancient empires 3 telefon modeli 6230i teşekkürler iyi çalışmalar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Engin abi senden bir oyun isteğim var ama istediğim türde bir oyun varmı bilmiyorum knıght online tarzında lwl atlamalı bir oyun

maxwell43

maxwell43

Üye
SLM ARKADASLAR BANA (GANGSTER WEST COAST HUSTLE) yi BULABIRLIMISN LİNKLER SAGLAM OLSUN LUTFEN SIMDIDEN TESKKURLER

imphalla

imphalla

Üye
iblacklist 3.18 arıyorum

ıpod touch1905

Üye
real racing oyunu istiyom

chn007

Üye
PASSAPAROLA yokmu kimsede arkadaşlar..!!!????:hmmm

sever1

sever1

Üye
PASSAPAROLA yokmu kimsede arkadaşlar..!!!????:hmmm
al kardeş

--------------- Ekleme ---------------

real racing oyunu istiyom
al kardeş

iblacklist 3.18 arıyorum
al kardeş

al kardeş

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Serkan baba saol arkadaslarin isteklerini yenrine getiiyorsin ben bir kac gün giremiyorum siteye pc arizalandi yeniliyorum su an için telefondan giriyorum en geç 3 güne sorunlarım hallolur tsk

sever1

sever1

Üye
Serkan baba saol arkadaslarin isteklerini yenrine getiiyorsin ben bir kac gün giremiyorum siteye pc arizalandi yeniliyorum su an için telefondan giriyorum en geç 3 güne sorunlarım hallolur tsk
önemli değil engin ,,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :oke:

ıpod touch1905

Üye
al kardeş

al kardeş

al kardeş

al kardeş

eyvallah :D

maxwell43

maxwell43

Üye
Tesekkurler Serkan kerdesım---Bıde (Tom Clany's H.A.W.X) I BULABILRIMISN

sever1

sever1

Üye
Tesekkurler Serkan kerdesım---Bıde (Tom Clany's H.A.W.X) I BULABILRIMISN

buda tek link halinde ama zip dosysı yüklemesini biliyorsan buyur;

murat_504268

Üye
Selam bana arayanın tam ekran fotosunu gösteren senin tavsiye edebileceğin bir programa ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

sever1

sever1

Üye
Selam bana arayanın tam ekran fotosunu gösteren senin tavsiye edebileceğin bir programa ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Cyntact diye program var onu dene;

Cydia Kaynağı: sinfuliphonerepo.com kaynağına gir sonra Cyntact *******'a gir ve indir..

inferno5558

Üye
szilere bir sorum olacak kusura bakmayın İphone alalı çok uzun zaman olmadı ve sizlerin dediklerine ister istemez yabancı durumdayım.
Sevgili Sever1 sizin verdiğiniz adrese bende girdim. Cydia Nedir söyleyebilirmisiniz ? Birde Jailboraken var.
Bir sorum daha vardı. Ellerinize sağlık çok güzel yardımcı olmuşsunuz fakat ben,m küçük bir sorunum daha var. Verdiğiniz linklerden Programları indiriyorum. İtunnese e geçerli oluyor. Telefonla bağlantı kuruyor tam complete yaparken Disconnect diyor. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

sever1

sever1

Üye
szilere bir sorum olacak kusura bakmayın İphone alalı çok uzun zaman olmadı ve sizlerin dediklerine ister istemez yabancı durumdayım.
Sevgili Sever1 sizin verdiğiniz adrese bende girdim. Cydia Nedir söyleyebilirmisiniz ? Birde Jailboraken var.
Bir sorum daha vardı. Ellerinize sağlık çok güzel yardımcı olmuşsunuz fakat ben,m küçük bir sorunum daha var. Verdiğiniz linklerden Programları indiriyorum. İtunnese e geçerli oluyor. Telefonla bağlantı kuruyor tam complete yaparken Disconnect diyor. Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
önce bu uygulamaları yükleyebilmen için jailbreak yapman lazım..sonra kırılmıs oyun ve uygulamalrı cydiadan veya itnes vb programlardan yükleyebilirsin..gereken bilgiyi pm attım :) ordan bakarsın...:oke:
edit: pm atılamıyor sana o zamn alttaki siteden bakarsın;

yada sen şunu indir içerisinde tüm bilgiler var.kendim için 2 aydır uğraştım :) aslında bnde acemiyim :D

inferno5558

Üye
Teşekkürler Sağolasın.Yalnız benim hiç bir bilgim yok bu konuda:hmmm İlkokula başlayan çocuğun ABC öğrenmesi gibiyim. Detaylı anlatırsanız :d::oke:

İyi Günler.

maxwell43

maxwell43

Üye
Serkan kardedısım senın tel jaılbreaklımı?

Üst Alt