5800 Cdden Yazılım Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GANG BANG

GANG BANG

Üye
    Konu Sahibi
5800 Cdden Yazılım Yükleme
Telefonu aldıktan sonra CDdeki yazılımlar(ovi müzik vs...) sorunsuz şekilde yükledim.Bikaç gün önce pcme format attım.Fakat kutunun içinden çıkan cddeki yazılımları yükeleyemiyorum.Başarısız ağa hatasız yazıyo ve yüklemiyo.Acaba sorunun nedeni nerdir ve nasıl çözebilirim?​

ramakm86

ramakm86

Üye
O cdyi bende yukleyememistim nokia com dan software updater i telefonun modeline göre indir ve dene.
olmazsa cepten bi internet paketi alıp menü/uygulamalar/yazılım güncelleme ile yapabilirsin buda olmazsa nokia subeye/shop'a götür hic ugrasma 15dk da bedava ve güvenli bi şekilde yüklesinler...

celibar

celibar

Üye
....

GANG BANG

GANG BANG

Üye
    Konu Sahibi
O cdyi bende yukleyememistim nokia com dan software updater i telefonun modeline göre indir ve dene.
olmazsa cepten bi internet paketi alıp menü/uygulamalar/yazılım güncelleme ile yapabilirsin buda olmazsa nokia subeye/shop'a götür hic ugrasma 15dk da bedava ve güvenli bi şekilde yüklesinler...

Benm sorunum güncelleme yapıp v50ye yükseltmek diil.Cddeki Ovi music vs gibi yazılımları yüklemek istiyodum.Forumdan Pc Suit'i indirip halettim.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

ramakm86

ramakm86

Üye
rica ederim kardes anlamıştım onun icin söyledim zaten hepsi icinde oluyo diye.
Cünkü kesin cözüm olsun istiyorum.herkes telle igili boyuna olumsuz konusmasın diye...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt