N95 iLe N85 ArasınDa Kaldım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
N95 iLe N85 ArasınDa Kaldım..
İyi Akşamlar Arkadaşlar Sizden 1 Konu Hakkında Yardım Almak İstiyorum iLGiniz İçin Şimdiden TeşekkürLer...

Bu iKi Telefon Arasında Kaldım.FiyaTLarını Merak Ediyorum Ona Göre Alıcam

Tahmini OlaraK.

N95 in 0 Ve 2.eLi Ne Kadar ?
N85 in 0 Ve 2.eLi Ne Kadar ?

Fiyatlarını Öğrenmek İstiyorum Şimdiden Teşekkürler..

Emperian

Emperian

Üye
n85

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki N85 Ama 300 Milyona Yakın Fark Var Arasında :) O Yüzden Fiyatlarını Öğrenmek İstiyorum..

OğuzcanAbi

Üye
n95

haltie

haltie

Üye

çok yakınlar birbirlerine ama detaylar var.düz n95i önermem(şarj nedeni ile).n95 8gb favorim kendimde kullanıyorum.n85 dış görünüş olarak çok güzel ama n95 8gb düşün derim.

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
Haltie Teşekkür Ederim Aydınlattığın İçin N95 8Gb Hakikaten Görünüş Olarakta Çok Güzel Ama Tel. HafızaLı Olduğu İçin Düşünmüyorum.. Fiyatları Hakkında Bir Bilgin Varmı ? n95 Ve n85 in

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia n95 8gb derim fark yaratır :)

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
Saol Kardeşim Çok Aydınlattın Beni.. n95 8 gb iLe n95 in Sıfırı Arasında Ne Kadar Fark VarDır. Ve N95 Ne Kadardır 0 ı Şu Anda.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Saol Kardeşim Çok Aydınlattın Beni.. n95 8 gb iLe n95 in Sıfırı Arasında Ne Kadar Fark VarDır. Ve N95 Ne Kadardır 0 ı Şu Anda.
n95 0 900 1000 lira arası n95 8gb 1500 :oke: aslında fark yok n95 8gb olarak ekranı daha büyük normal n95 teki gibi tuşları geniş değil bide tabiki 8 gb olması

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
n95 0 900 1000 lira arası n95 8gb 1500 :oke: aslında fark yok n95 8gb olarak ekranı daha büyük normal n95 teki gibi tuşları geniş değil bide tabiki 8 gb olması
N95i 700-800 FelanDır Diye Tahmin eTmiştim Baya Varmış :)
2.eL Alırsam Artık Hangisi Temiz Denk Gelirse.. Ama 0 Alırsam N95 Alırım (: N95 8 Gb Pahalı
Kingmor Fiyatlar Ve iNcelemen için Teşekkür Ederim.

haltie

haltie

Üye
bu cihazların sıfırını almaya gerek yok pahalı zatende sıfırı yoktur artık pek.

bende düz n95 vardı üzerine 180 lira verip n95 8gb aldım.

ilk bakışta fark yok gibi duruyor ama alakası yok buna kefilim emin ol.:oke:

zaten fark olmasa aradaki bu fiyat farkı olmazdı;)

n95 8b ilk önce daha karizma.
işletim sistemleri aynı.
n95 8gb ın bataryası daha farklı bu yüzden şarjda n95i katlar.
ekranı daha büyük ve düz çerçevesi yok bu yüzden çok daha net ve kaliteli verim alırsın.
hem video hem fotoğraf çekiminde
farklar bunlar ama bence önemli farklar ben olsam bu fark için bu parayı vermem diyenler pek fazla ama emin ol değer.:)

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
O Zaman Ben Yarın Telefoncuya Söyliyim Bana Temiz Bir 2 eL Ayarlasın Artık Hangisi KısmeTse :)
Batarya Olayı Önemli Ama Ben Hergün Şarj Ediyorum Pek Sorun Olmaz :)
Ben N73 Den Memlunum Aslında Ama ( Kızak + 5Mp Kamera Ve Wlan ) iÇin Değiştiriyorum
Haltie Tavsiyelerin İçin Saol 8 GbDa Alabilirim Artık Önceden Denk Gelse İstemezdim Ama Şimdi Alırım :)

haltie

haltie

Üye
hayırlısı kardeşim sağlam güzel bir şey alırsın inşallah:oke:

melih43

melih43

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. Kardeşim iSTediğim Gibi Bir Şey Denk Gelir iNş. :bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt