Güneş güneş offf piştik..
haltie Üye Mehmet' Alıntı: Yağmur gök delindi sanki Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi haziranda nedir bu hava çözemedim zaten
Mehmet' Alıntı: Yağmur gök delindi sanki Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun abi haziranda nedir bu hava çözemedim zaten
tragedie Emekli Yönetici Benim avatardaki amcayı bul mehmet abi artis muhabbetine girmessen kurtarır seni
Mehmet Emekli Yönetici İntifada' Alıntı: Benim avatardaki amcayı bul mehmet abi artis muhabbetine girmessen kurtarır seni Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim boğulmaya razıyım
İntifada' Alıntı: Benim avatardaki amcayı bul mehmet abi artis muhabbetine girmessen kurtarır seni Genişletmek için tıkla ... vazgeçtim boğulmaya razıyım
Anıl Umut Emekli Yönetici Hacım aldırma sen bana,makinenin flaşını gözüme doğru patlattı benim fırıldak kardeşim gözümün önünde yüzlerce güneş var sanki..
Hacım aldırma sen bana,makinenin flaşını gözüme doğru patlattı benim fırıldak kardeşim gözümün önünde yüzlerce güneş var sanki..
tragedie Emekli Yönetici abi hava serin kazak giyiyorum terliyorum çıkarıyorum tişörtle üşüyorum arada kaldım bende