Youtube Açılmama Sorununa Son

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
maaLesef kısa sürdü .. artık bu yöntem de geçersiz :hmmm

bendee işe yaramıyor şuan:hmmm
arkadaşlar şimdi baktım tıkır tıkır çalışıyor bütün hizmetler yasaklılar yani youtube dahil dns ayyarıda olması lazım bide bu dosyanın belirtilen dizine atılması lazım kopya yapamayanlar antivirüsü devre dışı bıraksın sonra atsın antivirüs o klasörü koruyor en azından bende öle idi kaspersky kullanıcısıyım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Deniz , ayarLar dnsLer vs.. Herşey tamam . Anti antivirüscüyüm hiçbirini kuLLanmam kasmaktan başka bir yararını yıLLardır görmedim. ProbLem başka birşey kesin, bakaLım bekLeyeLim

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Deniz , ayarLar dnsLer vs.. Herşey tamam . Anti antivirüscüyüm hiçbirini kuLLanmam kasmaktan başka bir yararını yıLLardır görmedim. ProbLem başka birşey kesin, bakaLım bekLeyeLim
problem kesin başka bişeydir eminim iliginç olanı ben cepten de pc den de erişim sağlayabiliyorum bazılarında pc den yok cepten var sende komple yok bölgesel sorunlar olabilir

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
böLgeseL de oLabiLir diyeceğim fakat ben cepten giriyorum şuan wLan üzerinden :oke:

haltie

haltie

Üye
evet virüs programından dolayı olmuyormuş açıldı tekrardan:oley

erkutgs1993

Üye
2 gundur ne denedıysem olmadı host dosyaları navigne dns .. sorun nedır ya acılmıyor bır turlu :(

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
2 gundur ne denedıysem olmadı host dosyaları navigne dns .. sorun nedır ya acılmıyor bır turlu :(
bu konudaki dosyayı indir antivirüs devredışı bırak dosyayı denilen yere kopyala ve dns ayarlarınıda yap çalışacaktır burdaki herkeste oldu eksiksiz yap denilenleri sende de çalışacaktır:oke:

haltie

haltie

Üye
yine yok youtube anlamadım gitti arkadaş ya:off:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben hâlâ sorunsuz bir şekilde kullanıyorum :hmmm

haltie

haltie

Üye
kafayı yiyecem yemin ederim normalde youtube ile işim olmaz ama yasakya :off:

ednan bey

ednan bey

Üye
sağol kardeşim ellerine sağlık ...gerçekten helal olsun

yilangözü

Üye
link nerde ki :D

haltie

haltie

Üye
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Youtube Açılmama Sorununa Son
Host.rar (1.5 KB (Kilobyte), 102x kez indirildi)

ilk sayfada böyle bir kısım var oradan rar dosyasının üzerine tıklayın ve indirin link yok iyi forumlar

ulubey92

Üye
aha bir teşekkürü hakkettin
helal sana

haltie

haltie

Üye
bende spyware doctor engelliyor arada yeni farkettim

OğuzcanAbi

Üye
saol link çalışıyoraynı zamanda deniz arkadaşımızda programı nasıl yükleyeceğimizi iyi anlatmış

fifacafe

Üye
eyvallah saolasın...

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın arkadaşlar işinize yaradığına sevindim :)

Üst Alt