Türkiye için eniyi GPS programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye için eniyi GPS programı
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de eniyi iki program Garmin - Route 66. Ben Garmin kullanıyorum 1 yıldır. Şuan 2009 son versiyonu var. 2010 henüz çıkmadı sanırım. Türkiye genelinde şehir merkezleri ve enküçük şehir ve köyler dahil baktığınızda;
1. Hangi program
2. Hangi versiyon
3. Hangi harita önerirsiniz.

Teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: mastofil ve duran28

werarce

werarce

Üye
2010 haritası çıktı yakında siteye düşer

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
program konusunda öneriniz nedir? 2009.06 - 2009.12 hangisi iyi

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
Garmin 4.20 versiyonunu 2009.06 harita ile kullanirken hic yollari sasirdigini hatirlamiyorum. Simdi 5.00.50 versiyonunu 2009.12 versiyonu ile kullaniyorum. Ayni sehirde 20 dakikalik yolu 1 saatte gidebildim. Araara sacma sapan rotalar ciziyor. Yavaslayinca ya da durunca tamamen sapitiyor. Acaba programin yeni versiyonundan mi yoksa yeni haritadan mi sizce?

duran28

Üye
tşk

cemee61

cemee61

Üye
ndrive 9 surumleri (bir kac surum var aralarinda cok buyuk farklar yokmus. ben denemedim) bendeki surum9.3.11 (967)
harita v2.14 - 2009.09 oldukca ayrintili bir harita koy yollari dahil en ufacik yollari bile gosteriyor . yenisi varsa bilmiyorum... kullanimida oldukca basit. poiler konusunda cok cok iyi... ayrica telefonu kasmiyor ve sorun vermiyor...
bu arada 10 surumu cikti ama henuz dusmedi...

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
ndrive 2010 haritasını nasıl buluruz?

OğuzcanAbi

Üye
igo hemde hatsız bile kullanılıyor ben pda da kulanıyorum ama başka telefonlarda çalışır mı bilemem

oserbir

Üye
Ben 5800xm yani symbian işletim sistemi kullanıyorum garmin çok vasat Ndrive gercekten çok iyi hem tepkileri bağlanma vs.hem sunduğu kolaylıklar bakımından gayet başarılı 2009 ikinci yarı haritası mevcut buyuk şehirde yaşıyorsan ovide yeterli bence

goldi

goldi

Üye
Symbian da kullanılacak en iyi gps programı pil tüketiminide göz önüne alırsak route66 sonrada garmin xt bence ben 5800 da garmin samsung i550w da route66 ve garmin xt 5.00.00 kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. garmin uyduları route66 ya göre daha hızlı bulmaktadır..

--------------- Ekleme ---------------

igo hemde hatsız bile kullanılıyor ben pda da kulanıyorum ama başka telefonlarda çalışır mı bilemem

İgo çok iyi ama maalesef symbianlar için versiyonu yok keşke olsa....

ahmet-60

Üye
merhab bende samsung i550w cep telfun var gpse turkye hartasi nasıl bulayım ve nasıl yüklyeyım yardım edersenız memnun olurum

etherkes

etherkes

Üye
ovi maps 3.04 buradan indirebilirsin...

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
Garmin 2010.03 - 2010.07 haritaları çıkmış. Route66 ve NDrive da 2010 da harita çıkarmış. Ama forumda bilgi yok.

aytekinaker

Üye
tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt