Nokia E72 Tam manası ile nasıl resetlerim?

Sponsorlu Bağlantılar

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Tam manası ile nasıl resetlerim?
İyi günler. Nokia e72 telefonum var. Günde 1 kere kendini yeniden acıp kapatabiliyor. Bazen cok ısınıyor. Anlam veremiyorum. Telefonda ne kadar yüklü uygulama varsa hepsine reset atmak istiyorum. Bilgisayardaki gibi telefondada sistem dosyaları şişiyorsa onları sılmek ıstıyorum. Telefonu aldıgım ilk günkü hale getirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Rehber falan yedek önemli degil. Hard format yapacagım birazdan ama bir de gormedigimiz bazı seyler var mı? Varsa onları nasıl kaldırırız?

haltie

haltie

Üye
hard format işe yarayacaktır:oke:

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Hard Format attım. Hafıza kartına da format attım. Ayarlar ajanda kayıtlarını da yedeklemiştim. Onları da PC Suite ile attım. Simdi güzel oldu. Umarım ara sıra yine kendini resetlemez telefon.s sana bir şey sormak istiyorum. Telefonumu guncellemek ıstemıstım. 180 mb yuklemeye basladı nokia software updater. 180 bitti 200/200 300/300 mb diee gittii gitii hic bitmedi update 800/800 flan olunca sıkıldm ben kapattm. elle update edemez mıyız:s

haltie

haltie

Üye
hayırlı olsun umarım tekrarlamaz:)

valla bu sorunla forumdan mehmet abide karşılaştı.tekrardan upload etmeyi dene pc suit üzerinden yap en garantisi o riske atma.:oke:

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun umarım tekrarlamaz:)

valla bu sorunla forumdan mehmet abide karşılaştı.tekrardan upload etmeyi dene pc suit üzerinden yap en garantisi o riske atma.:oke:

teşekkür ederim :bilmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arasıra kendini resetliyorsa , sorun %90 bataryadandır.%10 ihtimal de yazılımsaldır.Ama belli olmaz bakarsın %10 luk ihtimal çıkar.Manuel update özelliği olabilir.E72 menü kurulumunu bilmiyorum ama , software update diye birşey varsa ordan yapılabiliyor.

PunJhieR

PunJhieR

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum 3 aylık. Üzerindeki pil de orjinal. Bence yazılımdan. Cunku biraz fazla ugrasmıstım. Ama cok ugrasmamak lazım gercekten telefona zarar veriyor yabancı yazılımlar. Artık yok ya nokia tescilli dısında bir şey yuklemem

OğuzcanAbi

Üye
en güvenlis pc ile yap

buraq85

buraq85

Üye
shift tuşu space tuşu silme tuşu açma kapama tuşuna aynı anda uzun süre ekranda eller çıkana kadar başılı tut format atmış olursun sorunun kalmamış olr büyük ihtimal..

jbebek

jbebek

Üye
shift tuşu space tuşu silme tuşu açma kapama tuşuna aynı anda uzun süre ekranda eller çıkana kadar başılı tut format atmış olursun sorunun kalmamış olr büyük ihtimal..

telefon kapalıysa nasıl resetlerim, çünkü telefon kapandı ve açılmıyor.....

m.cinci

Üye
sevgili arkadaşlar bende de Nokia E72 var format işi diğer arkadaşların dedikleri yöntemleri denemedim ama size bizzat kendi format yöntemi mi söyleyim *#7370# yaptıktan sonra güvenlik kodunu giriyorsunuz ve onaylıyorsunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt