Symbian uygulama,oyun ve temalardaki Signed Unsigned Karışıklığı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Symbian uygulama,oyun ve temalardaki Signed Unsigned Karışıklığı..
Temalarda pek denk gelmedim lakin uygulamalar ve oyunlar bölümünde çok denk geliyorum...Ve sorun yaşanıyor.

Uygulama signed mı unsigned mi çoğunda belli değil ve konu içerisinde bir çok kişinin "uygulama signedmı ?" sorusu kaale alınmıyor acaba bu bilinçli yapılan birşeymi...

Konuyu açan arkadaş ların "uygulama/oyun/tema signedmı acaba ?" sorusuna bir anti patilerimi var..Konu açılmış, konuya birisi yazmış "Teşekkürler arkadaşım, bu signed mı ?" diye lakin konu sahibi bu mesaj üstüne 10 tane "biz teşekkür" diye yazmasına rağmen yazılan signed mı sorusuna cevap vermemiş...

Sanırım Signed mı sorusu uygulamalar yada oyunlar bölümünde sorulmaması (!!) gereken bir soru ?
Moderatör onayların da resimdir önizlemedir yada ne biliyim yazıların ortalanmasıdır konuları ne güzel dikkate alınıyor konu derli toplu oluyor lakin bir de şu signed unsigned olayına dikkat etsek harika olucak..

Ben telefonumu hack lemek istemiyor yada ne biliyim sağa sola ime dağıtmak istemiyorum bu yüzden özellikle signed uygulamalara bakıyorum, hadi diyorum konu başlığında yazılmamış bari konu içeriğinde arıyım ama mamafih bakıyorum üye 1. sayfada sormuş "uygulama acaba signed mı ?" diye fakat konu 10 sayfa olmuş, konu sahibi sorulan sorunun üstüne 40 defa "ben teşekkür ederim iyi eğlenceler" yazmış ama bir allahın kulu çıkıpta "hayır unsigned evet signed" dememiş...

Bir kaç defa karşılaşınca artık buraya taşımak zorunda kaldım kusura bakmayın...

Hepinize buraya kadar sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler :bigstar:

Aziz™

Üye
aslında güzel bir konuya değindiniz fakat işi bilen insanların konusunda bu sıkıntılara rastlanmıyor ama acemi bir üye yeni biri konu açtığındaysa o konuyu onaylamamak gibi bir durumda söz konusu değil.bu durumda dediğiniz sorun oluyor.ama şu durumda var mesela o oyun veya uygulamayı indirdin.konuda yazılmamışsa bile uygulama telefonda açılıyorsa zaten sorun yoktur ama uygulama çalışmazsa bilinki hackleme olayı gerekiyor.şimdi bu durumda kalkıpta konuda hala bu signedmi değilmi sorusunu sormakta yersiz kalıyor..

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
Zaten öneriler kısmının amacı yanlış görünen yönleri yapıcı olarak yeniden ele almak değilmi...

Amacımız kişinin indirdikten sonra hemen uygulamasını oyununu yada temasını kullanmasını sağlamak.Yani Hizmette kalite diye bunu kurumsal bir kimliğe sokabiliriz.

Doğal olarak indirilen dosyanın kesin ve net signed unsigned olmasını bilmek hem indiren için hemde konuyu açan için artı puan kazandıracaktır.Sonuçta amacımız doğru uygulamaya doğru zamanda doğru yerden en hızlı şekilde ulaşmak ;)

Yer konusunda sıkıntımız yok doğru yer maxi cep lakin diğer yönleri ile ele alınırsa konu, eksik olduğumuz göz önüne çıkar.4-5 defa başıma gelince burada konuyu paylaşma gereği duydum...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Uygulama signed mı unsigned mi çoğunda belli değil ve konu içerisinde bir çok kişinin "uygulama signedmı ?" sorusu kaale alınmıyor acaba bu bilinçli yapılan birşeymi..

kendi adıma şöyLe diyeyim :

Açıkçası bazen ben de cevapLamıyorum bu tarz soruLarı .. kaLdı ki çoğu arkadaşımız yaptığı payLaşımdan sonra uzun bir süre siteye geLemeyebiLiyorLar .

bu sorunuza cevap buLmayı bekLeyene kadar yükLeyin deneyin .. ne kaybedersiniz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
signed programlar zaten başlıkta belirtiliyor..

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi

Açıkçası bazen ben de cevapLamıyorum bu tarz soruLarı .. kaLdı ki çoğu arkadaşımız yaptığı payLaşımdan sonra uzun bir süre siteye geLemeyebiLiyorLar .

bu sorunuza cevap buLmayı bekLeyene kadar yükLeyin deneyin .. ne kaybedersiniz ?

Ben birşey kaybetmem bakın hala daha öneri kısmının ne olduğu konusunda fikir birliğine varamadık...Burda zaten yanlış olan yada aksak görülen kısımları onarmak için başlık açıyoruz dimi ?

Site olarak (şahsi düşünüyorum) Amacımı tekrar yinelemek istiyorum bu mesajınız üstüne...

Amaç: Doğru uygulamaya/Temaya/Oyuna, Doğru zamanda, doğru yerden ve En hızlı şekilde ulaşmak Değilmi yoksa ?

Bu şeye benziyor 4X100 Bijon aralığı olan bir arabaya bijon aralığı ölçüsünü bilmediğin bir jantı takmak gibi birşey sonuçta o jantı takarak öğrenebilirsin uygun olup olmadığını eee kaybettiğin vakit zaman bir daha o müesseseye uğrarmısın ? Şahsen uğramam..

Aziz™

Üye

aynen bende onu dedim abim.eğer program hoşuna gittiyse ve konuda yada başlıkta signed falan yazmıyorsa sende dene.ancak öyle anlarsın.tekrar dediğim gibi çoğu konuda bunlar belirtiliyor.ama dediğiniz olay sık yaşanan bir olay değil bana göre.eğer rast gelirsede uygulamayı deneyebilirsin.
yada konu onaylanırken moderatörler uygulamayı deneyip ona göre başlık düzeltebilirler..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Unsigned olduğu zaten ha-ckli telefonlarda veya normal telefonlarda dosya yüklenince anlaşılıyor :)
Symbian bölümü çok zor bir bölüm, çok konular açılıyor, çok hit alıyor, çok yardım isteniyor...
Forumda belli başlı kişiler var, genelde konularda belirtilir ama oldu ki atlandı onlardan birine sorabilirsin :)
Veya sor bana deneyip söylerim sana ne olduğunu :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Amaç: Doğru uygulamaya/Temaya/Oyuna, Doğru zamanda, doğru yerden ve En hızlı şekilde ulaşmak Değilmi yoksa ?

amaç eLbette bu ve sistem takır takır da işLiyor .. başLık iLe amaç bağdaşmıyor .

JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi

amaç eLbette bu ve sistem takır takır da işLiyor .. başLık iLe amaç bağdaşmıyor .

Arkadaşım nasıl ve ne tarz cevaplar veriyorsun bir bak sonra başlık ile amaç bağdaşmıyor de :off: Amacım neymiş onu açıkla madem amaç başlığa uymuyorsa anladığını söyle...

Hem moderatörsün hemde diyorsun ki Ben şahsen cevaplamıyorum...Benim bu başlıktaki amacım ve gidişatım belli, bir karmaşa gördüm ve dile getirdim..düzeltilmesi gereken ve senin takır takır işliyor dediğin sistem içinde bir Tıkırtı bu ! dünya üzerinde hiç bir sistem yoktur ki Takir Takır işlesin..Önce bunu kabullenmek lazım daha sonrasında yapılan yapıcı eleştirler içerisinde kendi rolünü benimseyip "Ben şahsen Cevaplamıyorum, ne kaybedersin" gibi depresif cevaplar yerine "Acaba bu konu hakkında ne yapabilirim " diye düşünmek lazım ! :nono:

Daha önce bi başka başlıkta yine filtreleme ve aradığını bulmak ile ilgili bir önerim vardı...Kısacası senin takır takır işliyor dediğin sisteme az da olsa fikren katkı yapmak istedim.Çünkü sistem takır tukur mukur işlemiyor işlemezde ! en az 350 tane profesyonel kurumsal çalışmam oldu gerek web gerek Client/Serve uygulamalarda ve ben ki hiç bir zaman yaptığımız işe sıfır hata demedim çünkü böyle birşey IT camiasında büyük bir yanılgıya düşmek demektir.İşte sen yukarıdaki cevaplarınla bu yanılgının göbeğindesin şuanda..

Diğer arkadaş tezime antitez sunuyor bilmem ne yapıyor en azından fikir üretiyor..!!! Biraz bu şekilde yaklaşmayı denesen sorun kalmayacak...

Ne güzel fikren bir katkım olsun dedim gördüğüm bir pürüzü belirtmek istedim ama sen sürekli bilmişlik içerisinde ve terslercesine cevaplar veriyorsun...

Bir üye nin dosyayı indirip deneyip olmadığını görmesinin akabinde senin sistemin zaten kırılıyor ben bunu engellemek adına bu karışıklığı dile getirmiştim ama kalsın..Açıkça söylmeme gerekirse bir daha bu başlık altında ne fikir belirtirim nede yorum yaparım :nono: Ha düşünebilirsin "bizimde senin fikirlerine ihtiyacımız yok" çünkü bu mantalite hakim sende...Lakin ben yinede belirtmiş olayım Eksik olsun önerim varsın olmasın...

Kolay gelsin...

Ozan

Ozan

Admin
Bahsettiğiniz olgu, konuyu açan kişinin sorumluluğu ile alakalı. Konuyu açan arkadaş, uygulamanın signed olup olmadığını belirterek daha sorumluluk sahibi bir davranış sergilemiş olacak ve kimsenin zamanını boşa çalmış olmayacak. Yöneticilerin heme hemen hepsi zaten bu olguya dikkat ediyor ancak üyelerin dikkat etmesini gerçekten kontrol edemeyiz zira biz sadece dosya paylasım platformu degiliz.

Konuları onaylayan dosya yöneticileri ise, her onaylama esnasında uygulamayı bizzat telefona yükleyip signed olup olmadıgını denetleyecek kadar profesyonel bir çalışanımız degil, sonuc olarak paylasıldıgı sekilde dosyayı edinecek üyelere sunulmakta sadece.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ohooo joker böyLe yapcaksan oynamayaLım :D

mesajLarın konu iLe iLgiLi oLsun , ben cevabımı konuya verdim mesaja değiL .. yani Türkçesi yoruma yorum değiL konuya yorum , haydi güzeL kardeşim .. SeLametLe :bye2:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Seni anlıyorum ama birde şöyle düşün ;

Bir üye gelip konu açıyor , diyelim xyz adında bir program olsun.Başka biri geliyor konu açıyor zxx adında bir program , oyun ya da tema paylaşıyor bizlerle.Ne olduğunu yazmıyor ve belkide ne olduğunu bile bilmiyor , amaç paylaşmak.Sonra bir başka üye gelip bunu indirip deneyip , yorumunu yazıyor.Bence bir yanlışlık yok.
Örneğin bilgisayar programı için konu açan bir üye , konuyu açtıktan sonra belki çeşitli sebeplerden dolayı foruma birdaha hiç giremeyebiliyor ve dolayısıyla cevap ta veremiyor.Onu indirmek isteyen bir üye kalkıp bizlere soruyor ; "bunda şu var mı , şu yok mu?" diye.Her programı indirip deneyecek olsak , en az 10 Mbit sınırsız bant genişliğine ve 1-2 petabyte harddiske ihtiyacımız olurdu.Buradaki hiçbir yönetici , programların , oyunların vb. yazılımların deneme tahtası değildir.Eğer işinize yarayan birşeyse , indirin ve birzahmet yorum yapıp sizde katkıda bulunun.Her üyenin sizin gibi paylaşımlara temkinli , programlara tedbirli yaklaştığını varsayalım , foruma en az bir milyon yönetici gerekirdi çünkü 1,5 milyonu aşkın üye var.

Bir nebze olsun bizi anlaman ümidiyle...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
ohooo joker böyLe yapcaksan oynamayaLım :D

mesajLarın konu iLe iLgiLi oLsun , ben cevabımı konuya verdim mesaja değiL .. yani Türkçesi yoruma yorum değiL konuya yorum , haydi güzeL kardeşim .. SeLametLe :bye2:

Arkadaşım hala boş teneke misali tıngırdıyorsun..
Yukarıdaki Mesajları incele ve kimin ne kadar yapıcı olduğuna dikkat et...

Sırf senin şupervasız ve lakait tutumun yüzünden ne sana yorum yaparım nede bu bölüm altında bir daha fikir belirtirim...

Ozan

Ozan

Admin
Bahsettiğiniz olgu, konuyu açan kişinin sorumluluğu ile alakalı. Konuyu açan arkadaş, uygulamanın signed olup olmadığını belirterek daha sorumluluk sahibi bir davranış sergilemiş olacak ve kimsenin zamanını boşa çalmış olmayacak. Yöneticilerin heme hemen hepsi zaten bu olguya dikkat ediyor ancak üyelerin dikkat etmesini gerçekten kontrol edemeyiz zira biz sadece dosya paylasım platformu degiliz.

Konuları onaylayan dosya yöneticileri ise, her onaylama esnasında uygulamayı bizzat telefona yükleyip signed olup olmadıgını denetleyecek kadar profesyonel bir çalışanımız degil, sonuc olarak paylasıldıgı sekilde dosyayı edinecek üyelere sunulmakta sadece.
Açıklamamı tekrarlayarak konuyu kapatıyorum zira bahsedilmeye çalışılan konuya yönelik ben yazmam gereken yorumu bir yönetici olarak yazdım. Bundan fazlası, konuda gördüğümüz gibi tartışmaya neden oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt