Vodafone 3G'ye abone olan kazanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 3G'ye abone olan kazanıyor.
31 Mayıs 2010 � 30 Haziran 2010 tarihleri arasında Vodafone abonelerimiz ilk kez 3G�ye abone olduklarında, 1 gün boyunca Vodafone içi limitsiz konuşma, 100 SMS ve 100 MB mobil internet kazanıyor.

Kampanyaya katılım için 3G yazıp 3636'ya ücretsiz bir mesaj yollanması yeterlidir.
esaslar

• Kampanyaya katılmak için 3G servis aboneliğini ilk kez başlatmanız yeterlidir.
  • 100 MB internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
  • Kampanyadan tüm bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerimiz yararlanabilir.
  • 3G servisi zaten açık olan abonelerimiz bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanyaya katılım sağlayan abonelerimize kazanılan hediye kullanımlarına ilişkin SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan haklar devredilemez.
  • Süresi içerisinde kullanılmayan haklar süre bitiminde silinir.
  • Kampanyadan kazanılan hediyelerin kullanım süresi, katılımın onaylanmasını takriben 1 gündür (24 saat). 3G aboneliğinin gerçekleştiği gün promosyonlar yüklenir ve 24 saat süresince kullandırılır.
  • 3. Parti uygulamalar için abonelerimiz mobil internet tarifeleri üzerinden ücretlendirileceklerdir.
  • Kampanyadan yararlanacak abone sayısına ilişkin bir sınır bulunmamaktadır.
  • Promosyon sms ve internet bitince kullanımın devamı durumunda ücretlendirme mevcut tarifeler üzerinden olacaktır. onemlı not

onceden abone olmussanız ıptal edıp tekrar abone olun gelıyo haberınız olsun denedım sahsen geldı bugun ıptalını *3636# den yapabılırsınız

• Beğen
Tepkiler: furkantel, unalresul ve thecarbon

Lacrymosa

Üye
Bir günlük olsa da güzel bir şey. Devamında ise Vodafone 3G Türkiye'nin çoğu yerinde çekmediği için öyle kalır.

thecarbon

Üye
paylasım ıcın tsk gusel kampanya hemen yapıyorum

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
şimdi ben üye olup hediyeyei alsam sonrasında tekra iptal etsem 1 gün sonra üye olsm yınede gelir mi?

solgun50

solgun50

Üye
en iyi çeken 3g vfone yanlış biliyorsunuz...

bensrc78

Üye
tsk kardes denedim super oldu vallaha bişi sorcam arama vodafone içi de sms her yonemi???

sarıoklar

Üye
şebeke içi.

DMN42

Üye
ben iptal ettim.ve yeniden açtım ama gelmedi.limitsiz konuşma,100 sms ve 100mb internet

bilen var mı?? yardımcı olsun.

sarıoklar

Üye
1 kez geliyor.

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
1 kere kazanabılırsın onceden abone ısen ıptal edıp tekrar basvur gelır. 2. kez kazanamazsın

21sacraments

21sacraments

Üye
Bir günlük olsa da güzel bir şey. Devamında ise Vodafone 3G Türkiye'nin çoğu yerinde çekmediği için öyle kalır.

:kop:vodafone'de çekmiyosa artık..... :kop: en iyi 3gyi hatta 3.5gyi en iyi vodafone cekiyor kapsama alanı olarakta en iyi vodafone :oke:

sawasemir

Üye
ben 3g modem kullanıyorum vodafone istanbulun orta yerinde bile bazen çekmiyo 3g gprs den baglanıyor oda cok yavaş herkes övmüş vodafone söyle boyle diye ama tek kelimeyle: dandik

sarıoklar

Üye
vodafone turkcell'e göre çok iyi durumda.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
:kop:vodafone'de çekmiyosa artık..... :kop: en iyi 3gyi hatta 3.5gyi en iyi vodafone cekiyor kapsama alanı olarakta en iyi vodafone :oke:

Hadi ya gerçekten mi?

Adana/imamaoğlu Turkcell 3G
Avea 2G
Telsim(Vodafone) 2G

NE AYAK?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kayserin çoğu yerindede turkcel harici 3g yok

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bizim burda da pek yok genelde tam dolu göstermiyor 2-3 barem arasında gidip geliyor turkcell 3G.Ya aradan yaklaşık 1 yıl geçti O süre içinde 2 tane 3G li telefon elime geçti ve hala görüntülü konusmay deneyemedım işe bak yahu:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O kadarda ahım sahım bişey değil burda fu-ll çekiyor hatta 3.5 g ama bazen görüntü çok bozuluyor bizde ilk başlarda çok heveslendik:D ama şimdi kimsenin aklına bile gelmiyo bi işte cepten internet çok hızlı oldu yani:D

Lacrymosa

Üye
en iyi çeken 3g vfone yanlış biliyorsunuz...

Elinizde bir kanıt var mı? Reklamlarda çıkıp atıp tutan adama mı inanıyorsunuz? 3G yazısının yanında + işareti koyunca süper ötesi mi oluyor? Kapsama alanında Vodafone Turkcell ile yarışamaz. Hızda ise zaten yarışamaz. Bilimsel olarak Turkcell'i geçmesi imkansız. İsteyen olursa webcam ile canlı canlı bulunduğum yerde Turkcell 3G hızını göstereyim. Upload minimum 3 Mpbs oluyor. Upload diyorum dikkat. Vodafone 3G kullanıcılarından kaç kişi 3 Mbps ile download yapabiliyor? Vodafone'un dediği gibi fark var. :)

Bu arada sadece Turkcell'in hızını canlı olarak gösterebilirim çünkü Vodafone ile Avea burda çekmiyor. Türkiye'nin çoğu yerinde çekmiyor.

Bir kaç örnek>>>

Kayserin çoğu yerindede turkcel harici 3g yok

Hadi ya gerçekten mi?

Adana/imamaoğlu Turkcell 3G
Avea 2G
Telsim(Vodafone) 2G

NE AYAK?

21sacraments

21sacraments

Üye
ben kendim denedimde konuşuyorum reklamlara siz inanıyorsunuz 5800 telefonum war we 3Gyi kapatıp açtm bi günlük sınırsız konusma 100mb internet geldi telefonun kendi tarayıcısından googleyi actm speedtest yazdım turknetspeedtest'e girdim denedim 3megabite kadar çıktı screenshot programı yuklu olmadıgı için resim cekemedim ama yalan soyluyecek degilim kimseye vodafonun avukatıda degilim gerçegi soyluyorum aksaray merkezdeyim ne turkcell nede avea 3G çekmio bile surekli gidip geliyor sizin bölgenizde nasıl bilemem tabi istanbula geziye gittigimde ordada ful çekiyordu ;)

OğuzcanAbi

Üye
Sa0l

Üst Alt