CZW Kesinlikle ben böle birşey görmedim...

Sponsorlu Bağlantılar

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
CZW Kesinlikle ben böle birşey görmedim...

Adam Raptiyeleri yere boşaltıyor ardından die adamı omuzlarına alıp hızlıca yere vuruyor ve insanin vicudunu delik deşik ediyor bende daha çok resmı varda miydeniz bulanır die koymadım ama isderseniz koyabilirim ama forumda o kadar çok abartılı resim koymak asak degilse

Öncelikle czw ne demektir
CZW yani Combat Zone Wrestling gerçek bir extreme güreş kuruluşudur.Bu kuruluşta her şey gerçek olmakla birlikte hiç bir şeyde yasal değildir.Bir adamı yenmek için PİN,BAYILTMA veya ÖLDÜRMEK gerekir.Öldüren pek sık rastlanmaz ama CZW'in tarihinde çok ölüm vardır.Özellikle DeathMach'ta ölüm veya psikoloji bozukluğu görülür kendilerini tutamayan dövüşçüler psikoloji'nin bozulmasıyla birlikte rakiplerine bıçak ve keskin aletlerle saldırıldığı gözükmektedir.
Faceden topladım hepsini ve daha çok video var ama zamanla koyacagım aceleden bir konu açtım öle sizinde görmenizi isdedim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
---------------------------------------------VİDEO----------------------------------------------------
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Deatmatch Tribute

--------------- Ekleme ---------------

Herşey gerçektir

WitchKing

Üye
:S ohaaa ulan adamlar birbirini yaralıyo :S ne b*ktan bişeymiş bu :S

arslansem

arslansem

Üye
Böyle konuları buraya açmayın yahu :nono:

DoRM

DoRM

Üye
ilk video bana garip geldi yav bence gerçek değil pek inanmadım

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
1 kaç video izledim facede çok delicesine 1 tane videoda adamın kafası patladı heralde

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
™&#1084;axi&#1084;&#1108;&#1084;&#963;!;2370782' Alıntı:
1 kaç video izledim facede çok delicesine 1 tane videoda adamın kafası patladı heralde

abi çok kötüüüü :(

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
&#8482;&#1084;axi&#1084;&#1108;&#1084;&#963;!;2370782' Alıntı:
budnanmı bahsediyorsunuz

ilk video bana garip geldi yav bence gerçek değil pek inanmadım

bide bunu dene isderim

▌███●▀▄▀●███▐

▌███●▀▄▀●███▐

Üye
Güzel Sevdim Bunu :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Deli bunlar aga.akıllı insan işi
deil yaw

allah sorar insana abicim.günah tır.insan kendine hediye edilen vücuda bunları yapar mı yaw.yazık günah yaaw

Eru Ilúvatar

Üye
süper deli bişeymiş...smackdown,raw falan bunun yanında halt etmiş...

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:aha: bunlar ne yahu

OğuzcanAbi

Üye
ne anlıyola birbini :dayak:

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Necmati

Necmati

Üye
ruh hastaları :sahan::sahan::sahan:

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
bu videoalr televizyonda yayınlanmıyor..
hergün başka yerlerde bir ceptelefonu yada normal kaeralerla çekilen görüntüler bunlar

Üst Alt