ekran kartı sıcaklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı sıcaklığı
Herkese slm,
Bir sorum olucakti Ekran kartinizin sicakligi bostayken kac derecede diye benim ekran kartim(ati hd 5770) 48 derecelerde bana cok geldi acaba sizlerde bu durum nasil?

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gayet normal.İçin rahat olsun.Ekran kartlarının çalışma frekansıyla , işlemcilerin çalışma frekansı aynı değil.Dolayısıyla işlemci kadar soğuk tutulmasının pekte bir anlamı yok.Çünkü ekran kartları işlemcilerden çok daha fazla ısınır ve daha çok dayanıklıdır.Kısacası senin değerler gayet iyi.

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye

electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari bende ekran kartımı soğutmak için fan bakıyordum beni masraftan kurtardınız :) Tşk.

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
ATI Radeon HD4890 ekran kartı yüksüz halde 65 derece.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Benim Pc de nvdia 6200 tc var.Antika bir ekran kartıdır kendisi.
Hiç bir şey yapma,Pc nin power düğmesine bas aç anında 60 derece.
En basitinden NFS MW oynasan bile 15 dk sonra 110 derece oluyor:s.benim fanlarda pek iyi değil ondan.
Yani senin için rahat olsun gayet normal:oke:

atakan25

atakan25

Üye
110 derece fazlaymış 80 lere falan düşür onu en azından

money29

money29

Üye
bence ekran kartı için ayrı bir soğutucu al derim masraftan kaçarken daha büyük masraflara yol açılmasın :)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
işlemcinin üstüne küçük bir cezve koyup türk kahvesi pişirebilirsin:D zaten sınıra geldimi oyundayken grafiklerde kaymalar içi içe geçmeler karıncalanma türü şeyler olur.en sonundada reset atıp korumaya gecer(soğuyana kadar)maximum 140 c civarı diye biliyorum ama sınır 120 c den sonra yavaşlar

_enqin_

_enqin_

Üye
arkadaşım fan tak bence bende ati readion hd3400 var fan taktım

--------------- Ekleme ---------------

ekran kartın çok güzel ziyan olur

electro77

electro77

Üye
    Konu Sahibi
işlemcinin üstüne küçük bir cezve koyup türk kahvesi pişirebilirsin:D zaten sınıra geldimi oyundayken grafiklerde kaymalar içi içe geçmeler karıncalanma türü şeyler olur.en sonundada reset atıp korumaya gecer(soğuyana kadar)maximum 140 c civarı diye biliyorum ama sınır 120 c den sonra yavaşlar

140 c mi valla Ketıl diye kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt