Nokia N97 Sürekli acılıp kapanıyor nedenn ??

Sponsorlu Bağlantılar

yeterkianla

yeterkianla

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 Sürekli acılıp kapanıyor nedenn ??
Sürekli acılıp kapanıyor nedenn ??

• Beğen
Tepkiler: aa_aa_aa

edim1979

edim1979

Üye
Sürekli acılıp kapanıyor nedenn ??
arkadaşım ben önceden n93 kullanıyordum bazı programlarda sistem zorlanıyor ve kendine reset atıyor kapanıyor ve açılıyor sürekli olarak durup aynı şeyi yapıyorsa servisine baktır garantisi varsa artık telefonculara güven olmuyor

bega07

Üye
n 97 nin işletim sistemini güncellediniz mi tavsiye ediyor musunuz?

Ysakay

Üye
Bence Servise Ver Gelir Gelmezde Hemen Sat xD İflah olmaz o telefonlar arıza neler neler geldi başıma bir bilsen.
Serviste şimdi gelsin satıcam i8910 HD alıcam nokia kalitesini cok düşürdü artık

dimdankin

Üye
ben bu nokianın tah. ya n97 alalım dedik elimde patladı telefon ya. power tuşu takılı kaldı telefon açılıp kapanıyo. daha önce açılmama problemi yaşadım şimdi bu problem. daha nokia alırsam tövbe

selreis

selreis

Üye
Ben ilk çıktığından beri N97 kullanıyorum. Açılıp kapanma sorunu bir ara bendede vardı. Bu aşırı fazla çeşitli program yada birbiriyle uyumsuz bir takım çeşitli program yüklemelerden kaynaklanıyor.Formatlayın ve sadece en az hafta da bir gün kullanacağınız programları atın. Cihazı proğram çöplüğü yapmayın kendiliğinden açılıp kapanma biter. Açma kapama düğmesi hassastır hissederek basarsanız kolay bozulmaz. Tabiki endüstri de arızalı üründe çıkmaz deyil... Ama bunlar hassas cihazlar özen ister Slmlar

OğuzcanAbi

Üye
kullanmayı bilmeyen arkadaşlar telefonun özelliğini bilmeyen arkadaşalrat gitsin abuk subuk konuşmalar yapmasınlar

cevriye

Üye
benimkide 5730 versiyon düşürdüm sürekli açılıp kapanıyor çıldırcam

bugra_5211

bugra_5211

Üye
benimkide 5730 versiyon düşürdüm sürekli açılıp kapanıyor çıldırcam

hocam aynı sorun bendede oldu tekrardan yükselttim ama nafile çihaz koparşayamadı kendini bi çözüm yolu buldunmu sen ?

toroto31

Üye
N97 var bende reset atıyor kendıne 1 saate bır bazen 10 dakkıkada bır de oluyor telefonda vurus var ama vürüs programları da iş gormuyor format attım olmadı yazılım guncelledım olmadı yazılım degıstım olmadı eskı yazılım yukledım olmadı sıstem harıc tum programları kaldırdım olmadı oyle bı vurus varkı cıhazımda kendıne farklı bı dosya acmıs oraya gommus kendısını hafıza kartı bıle gormuyor dusunun buna bı cagre bulabılırmıyız

Üst Alt