Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun ?

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gerçek mi acaba ?

WitchKing

Üye
yalan söylüyomuşuz gibi konuştun.. ister inaaan ister inanmaaaaa... benim kimseye yalan borcum yok veee yalan söylüyomuşum gibi konuşulması en zoruma giden şey...benim ikizimin olduğunu kimseye söylemeyebilirdim ama sizi kendime yakın gördüm ama yanlış düşünmüşüm.. iyi günler başka bi forumda görüşmek üzere...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Agresif.

haltie

haltie

Üye
yalan söylüyomuşuz gibi konuştun.. ister inaaan ister inanmaaaaa... benim kimseye yalan borcum yok veee yalan söylüyomuşum gibi konuşulması en zoruma giden şey...benim ikizimin olduğunu kimseye söylemeyebilirdim ama sizi kendime yakın gördüm ama yanlış düşünmüşüm.. iyi günler başka bi forumda görüşmek üzere...

dostum biliyorum doğru söylediğini sadece oyun konusu bu espri yapıyoruz bizde yakın gördüğümüz için öyle diyoruz;)

WitchKing

Üye
gerçekten biri beni yalanlayınca ona karşı acayip bi kin besliyorum.. lütfen bidaha yazarken oyunu düşünerek yazma.. oyun moyun çok sinirleniyorum ben..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
şaka kaldıramayan..

WitchKing

Üye
doğru şaka kaldıramıyorum..
çok bilmiş..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Herşeyi ciddiye alan..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yaramaz...

WitchKing

Üye
doğur herşeyi ciddiye alıyorum..
pasif

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Avatarının çok anlamlı olduğunu düşünüyorum

haltie

haltie

Üye
gerçekten biri beni yalanlayınca ona karşı acayip bi kin besliyorum.. lütfen bidaha yazarken oyunu düşünerek yazma.. oyun moyun çok sinirleniyorum ben..

bu kadar sinirlenmene gerek yok zaten diyosun o senin kişisel sorunun ayrıca kin beslemen

kimse yalancı muamelesi yapmıyor burası oyun cafe sinirlerin kaldırmıyorsa oynamayabilirsin kimsenin kötü niyeti yok kimseyede öyle yap böyle yap demeye de hakkın yok.

oyunun huzurunu bozmadan oyuna devam edelim.iyi forumlar:oke:

üstteki üye beşiktaşlı :op:

WitchKing

Üye
tmm moderatör bey bundan sonra oyun bölümüne girmem.. doğru kimseye bişey demeye hakkım yok ama milletin beni yalanlamaya hakkı var o noktadada haklısın..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Olaylara çok yanlış yerlerden bakıyor..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hâlâ yaramaz...

Anıl Umut

Emekli Yönetici

İşini bilen bir admin olduğunu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Nihahaha:D
Geç kaldığını

haltie

haltie

Üye
aynen geç kaldım :(çaktırma:ehe iyi çevirdim ama :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben senin için gerçek mi acaba demedim ki zaten ?
değişik biri .

Üst Alt