telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
telefon seçimi
arkadaşlar iki telefon arasında karasız kaldım nokia5800 ve nokia X6
bu iki telefonu kullananlar yada bilgisi olanlar eksilerini ve artılarını yazabiler mi?

futbol123

futbol123

Üye
kesinlikle nokia x6 dokunmatik ekranı çok hassas ve tasarım olarak daha iyidir.

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
ewt ama beni düşündüren 128 ram warmış pek bilgim yok bu konularda ama güzel değil diolar ona senin bilgin war mı buu konuda?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ewt ama beni düşündüren 128 ram warmış pek bilgim yok bu konularda ama güzel değil diolar ona senin bilgin war mı buu konuda?
e ram a bakarsan n73de düşük ama çok sattı ve daha piyasada bencede x6 :oke:

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
walla onu bilmem ama böle dokununca fln hemen girmesini isterim n73 arkadaşımda war bi basıosun 5 sn sonra girio:)) X6 kullanan war mı aranızda?

The CoRRe

The CoRRe

Üye
bnce x6 al derim x6 daha pahallı 5800dan 2tne edr :D önmlı olan fiyat degl tabı özellk bnce x6 derım...

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
bence de x6 :oke:

ramazankoca57

Üye
x 6 b e n c e

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı direk X6 alıcam:) n8 piyasaya ne zmn çıkcak bi bilgisi olan war mı çıkınca fiyatı düşer belki biraz:)

godsmack06

Üye
5800 xm derim...çılgınalışverişte 517 tl 12 ay paşin fiyatına taksitle havale ile 475 tl kargo ücretide yok :)

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
750 tl ye kadar fiyatta sorun yok bnm için özellikleri önemli ,en çok ta görünüşü 5800 ın görünüşü kaba gelio bana ya :S

GANG BANG

GANG BANG

Üye
walla onu bilmem ama böle dokununca fln hemen girmesini isterim n73 arkadaşımda war bi basıosun 5 sn sonra girio:)) X6 kullanan war mı aranızda?

x6 da tepki süresi mükemmel diil.5800dan pek farkı yok gibi geldi bana.O kadar paraya değmez bence.

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
peki bu fiyata daha güzel önerebileceiğin bi telefon war mı?

ogulcannn01

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardımcı olabilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt