5800 ekran çatladı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vrus

Üye
    Konu Sahibi
5800 ekran çatladı :(
arkadaşlar bugün telefonu düşürdüm ve ekran çatladı telefon kapalıyken ya da tuş kilitliyken sadece küçük bir nokta şeklinde iz var tam o noktaya taş değmiş olmalı ama telefon açıkken menüde gezinirken fln ekran çatlaklıgı çok belli oluyor çizgi çizgi o ekran kapalıyken gözüken noktanın etrafında çatlaklıklar toplanmış.Şimdi ne yapmam gerekeni bana söylermisiniz telefonu alalı bir ay oldu.Kipa dan aldım telefonu.Nereye götüreceğim garanti kapsamı mı yoksa bana masraf çıkar mı çıkarsa ne kadar çıkar.Ya da böyle kullansam çatlak büyür mü acilen onarım görmesi mi gerekiyor acil yardım edermisiniz?????

theeastblood

theeastblood

Üye
benim ekranımda da anahtar izi gibi yan yana 2 tane içe göçük nokta var telefonu kullanırken belli olmuyo ama telefonun ışığı kapanınca acayip belli oluyo ve çok rahatsız edici daha alalı 2 hafta olmadı ne yapmalıyım kap değiştirmek istemiyorum çünkü orjinalliği gidicek :/

celibar

celibar

Üye
iki seçeneğiniz var.bir gidip yaptırmak.tabiki kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışında olur ve biraz masraf çıkartır.en az 50 tl.ikincisi ise görmezden gelip bu şekilde kullanmaya devam edin.çatlak zamanla büyüyebilir.

ömerpekacar

Üye
pahalı telefon almıcan aga valla bak

ramakm86

ramakm86

Üye
Degiştir degiştir en iyisi orcinalll:naughty:

petrucci82

petrucci82

Üye
ver kvk ya orjinal ekranı taktır 75 tl sanırım.

Vrus

Üye
    Konu Sahibi
saoLun arkadaslar yarın gönderecegim servise peki bana geçici bir telefon verirler mi?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hayır oyle birşey olmaz vermezler

--------------- Ekleme ---------------

Ve unutmadan soylıyım yakşalık 1 ay goremezsın telefonunu

deadly105

Üye
geçmiş olsun.fakat çatlaklar zamanla büyür!:good:

jjuventuss

jjuventuss

Üye
evet kullanici hatasi diyolar umarim halledersin 50-80 tl arasi masrafin cikar

petrucci82

petrucci82

Üye
ben adana da kvk ya tamire 6630 umu verdiğimde bana 3210 vermişlerdi diyarbakıra 5800 götürdüm vermediler yedek telefon..ellerinde 5-6 tane telefon var yedekte denk gelirsen alırsın...yok öle bişey demişler hayır var öyle birşey

talattaskin

Üye
Eskişehir'de 60 tl demişlerdi ekrana, ben telefonu alırken böyle bir ihtimale karşı sormuştum satucuya :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Konuyu geç gördüm cevap aldın mı bilmiyorum fakat ben de yorumumu yapmak isterim.

Çatlak zamanla büyür ve 5800'ın önündeki malzeme esnek bir malzeme olduğundan ötürü çatlama değil anca patlama yapabilir çatlama sert malzemelere özgü bir durumdur. Eğer ki ekranda çatlak varsa bu LCD'deki çatlaktır. Yani ana ekran değişecek demektir. Kesinlikle kullanıcı hatası olarak işlem görecektir yani sen ödeme yapacaksın.

eQooo

eQooo

Üye
Konuyu geç gördüm cevap aldın mı bilmiyorum fakat ben de yorumumu yapmak isterim.

Çatlak zamanla büyür ve 5800'ın önündeki malzeme esnek bir malzeme olduğundan ötürü çatlama değil anca patlama yapabilir çatlama sert malzemelere özgü bir durumdur. Eğer ki ekranda çatlak varsa bu LCD'deki çatlaktır. Yani ana ekran değişecek demektir. Kesinlikle kullanıcı hatası olarak işlem görecektir yani sen ödeme yapacaksın.

gerekli açıklama yapılmıştır....:oke:

Vrus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdim telefonu 3 hafta serviste durdu 65 TL Ekran + 10 TL Kargo ücreti ile 75 TL'ye yaptırdım.Şimdi eskisinden bir farkı yok sadece dış ekranda küçük nokta şeklinde hasar var o da nazarlık olsun :D

hotlock

hotlock

Üye
benim ekranımda da anahtar izi gibi yan yana 2 tane içe göçük nokta var telefonu kullanırken belli olmuyo ama telefonun ışığı kapanınca acayip belli oluyo ve çok rahatsız edici daha alalı 2 hafta olmadı ne yapmalıyım kap değiştirmek istemiyorum çünkü orjinalliği gidicek :/

kap değişitiririm demişsiniz ama ekranın kapakla alakası yok dokunmatiği tamamen o cam üzerinde onında değişme olanağı var ama 90 tl gibi bir masraf tutar.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt