Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ef 71 Oyun Ve Program Arşivi
Sponsorlu Bağlantılar
ankart22
Üye
oyunları nereye atacaz yardımcı olursanız seviniriz arkdaşlar...
--------------- Ekleme ---------------
kimse bilmiyomu oyunların nasıl yükleneceğini
emrah68
Üye
beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat
beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat
oyunun jar ve jad dosyasını ister hafıza kartının java klasörüne ister telefonun java klasörüne atıyorsun.sonra telefonda oyunlar dan, attıgın dosyayı yüklüyor ve kullanmaya başlıyorsun
olcy_tzn
Üye
olmadı ya ef 71 le f71 aynı şey deel mi ? werdigin likten indirdim karta attım tel e taktım dosya yöneticisine girdim attıklarımı buldum ama gönder var aç die bişe yoookkk !!
farastik
Üye
hikayemiz hehehehehe bilmem ne osturuk karıncası sinemalarda çok komik dimi bhohohoyt
f 71 için bu dosyayı nasıl kullanıcağımızı açıklarmısın jawa klasörü nerde telefonda mesela
Mertolozzi
Üye
Sol güzel paylaşım
armadaynr
Üye
Sğaolasın
nofast
Üye
Beyler bana Wentto F71 için oyun lazım. Bu dediklerinizin hepsini yükledim attm telefona ama açmadı sadece gönder seçeneği var. Ayrıca Bu F71 de java dosyası nerede bilen varsa yazabilirmi lütfen?
DaNq3rB0y
Üye
teşekkürler
merkepci
Üye
Merhaba. Elinizde BenQSiemens EF71 orjinal oyunları (anubis,tetris) varmı acaba?Varsa paylaşabilirmisiniz.Teşekkürler.