Ef 71 Oyun Ve Program Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

ankart22

Üye
oyunları nereye atacaz yardımcı olursanız seviniriz arkdaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

kimse bilmiyomu oyunların nasıl yükleneceğini

emrah68

Üye
beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat

burak9393

Üye
güzelllllllllllllllllllllllllllllll

163m163

Üye
nasıl yükleniyo bunlar yardım ltfn

ismett01

ismett01

Üye
beyler f71 güvenlik kodu kac ben ikinci el aldı denedim bulamadım belki farklı bişeydir ama standar güvenlik kodu kac arakadaşlar yardımcı olursanız sevinirm bide oyunu indirdim telede atım nasıl kuruluyor yardım ci olun imdat

standart güvenlik kodu 1234 dür.

nasıl yükleniyo bunlar yardım ltfn

oyunun jar ve jad dosyasını ister hafıza kartının java klasörüne ister telefonun java klasörüne atıyorsun.sonra telefonda oyunlar dan, attıgın dosyayı yüklüyor ve kullanmaya başlıyorsun

olcy_tzn

Üye
olmadı ya ef 71 le f71 aynı şey deel mi ? werdigin likten indirdim karta attım tel e taktım dosya yöneticisine girdim attıklarımı buldum ama gönder var aç die bişe yoookkk !! :D:(:)

farastik

Üye
:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::naughty::oke::islik:bye2::sarıl::sarıl::aha::off::op::op::nono::allalla::bigstar::aman2::evet::sopa::bann::vur:ah:heyo:(h):heyo:(h):megafon::bilmm:pro::P::yuru|-)hikayemiz hehehehehe bilmem ne osturuk:aha: karıncası sinemalarda çok komik dimi bhohohoyt :sopa::ehe:kop::hmmm:box:naughty::d::ağlarım:

Ef 71 oyun Arşivim Kendi upluadım linkler

1 . link =

2. link =
srxtnzghdfgv vhahahahyhahahahahaha

hehehenası resim konuluo yawww

hikostofri

Üye
f 71 için bu dosyayı nasıl kullanıcağımızı açıklarmısın jawa klasörü nerde telefonda mesela

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Sol güzel paylaşım

armadaynr

Üye
Sğaolasın

nofast

Üye
Beyler bana Wentto F71 için oyun lazım. Bu dediklerinizin hepsini yükledim attm telefona ama açmadı sadece gönder seçeneği var. Ayrıca Bu F71 de java dosyası nerede bilen varsa yazabilirmi lütfen?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

merkepci

Üye
Merhaba. Elinizde BenQSiemens EF71 orjinal oyunları (anubis,tetris) varmı acaba?Varsa paylaşabilirmisiniz.Teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt