trident w-t3 yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

joinni67

Üye
    Konu Sahibi
trident w-t3 yorumları
ben trident w-t3 alcamda (şuan bendeki telefonda n70) wt3 aynı iphone ama başka yorumlarda okudum alma diyolar bazılarıda 2yıl dayandı ve hala dayanıyo diyolar.iphone almak servet ödemek gibi bişey ben de ondan trident wt3 alcam ookuduğuma göre bazı sorunları çıkıyomuş benim aklımdada bu kaldı, kablosuz internet diyo parazız mı o... ve iphone daki oyunları w-t3 te oynama şamsımız varmı ekran boyutları , iyi çalıştırması felan kulalnanların yorumlarını dört gözle bekliyorum.......

deadly105

Üye
bence çin malı şeyler almamak lazım:nono:.orjinal n70 dururken niye gidip çin malı alcaksın?

ömerpekacar

Üye
ben alıcakdım cok heveslendim gittim telciye o kadar zorki dokunmatiği bastırmatik adeta kalas gibi telefon olmus çin malı oldugu her halinden belli bi kere sakın kullanmadan alma arkadasım

joinni67

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için saol arkadaşlar n70 ikinci el diye alıyorum bide ben baktım tiden eskide evşin elektronik miş yani türk malı dese ama parklak değil marka

bixbite

Üye
Ben aldım kullanıyorum henüz bir sorun çıkmadı sadece dokunmatik ekran olduğu için daha alışamadım. Ayrıca artık orjinal telefon diye bir şey yok arkaadşlar hepsi vinde üretiliyor lütfen cihazların içlerine bakıp nerede üretildiğine bir bakın ya china yazıyor yada prc

joinni67

Üye
    Konu Sahibi
kamera dokumatik iphone oyunlarıda çaşlışıyomu tam ekran bide ondan bekliyom + yorumlar

ömerpekacar

Üye
tüm java oyunları tam ekran oynanıyor forumda paylasılmıs ztn dün aldım 150 tane oyun buldum hepsi sorunsuz en güzel
asasincreed

f_torres44

f_torres44

Üye
bence çin malı şeyler almamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt