Efsane Yine Aranızda (BOZKURT)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Efsane Yine Aranızda (BOZKURT)
Arkadaşlar baya bir zaman real hayattaki zorluklar nedeni ile aranızda kalmak zorunda kaldım ama yine aranızdayım eskisinden daha iyi günler için...Umarım tüm yeniliklere hazırdırsınız... :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Salih Baba™

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz.
Symbian Bölümündeki paylaşımlarınızı unutmak ne mümkün!:)
(Bu arada konunuz taşınırsa şaşırmayın zira bu konular hoşgeldim -hoşgeldin bölümüne açılıyor:))

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
OooooooOoooo eskilerin en kaliteli paylaşımcısı gelmiş....Hoş geldin kardeşim....:)

Ozan

Ozan

Admin
Seni aramızda görmek çok güzel, pm atmışsın önce baktım sonra tekrar baktım ve seni bu sitede unutmak ne mümkün :) Umarım daha da güzel şeyler yaparsın ve diğer üyelerde bunu hayranlıkla izler .. ;)

haltie

haltie

Üye
hoşgeldiniz :alkis

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar umarım eski günlerdeki aktifliğimi yakalarım, baya bi değişiklikler gelişmeler olmuş forumda umarım ayak uydurabilirim yeni nesile :)

goliykorol

Üye
hosgeldiniz farkettim de arsivimde sizden alinti bayagi pro varmis yenilerini sabirsizlikla bekliyoruz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Hoşgeldin Bozkurt, paylaşımlarını çok beğenirdim..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aramıza tekrar hoşgeldin Bozkurt. Seninle çok kısa bir süre co-adminlik yapmışlığımız var. Ama senin tam gidiş dönemine denk gelmişti...
Kaliteli paylaşımlarını merakla bekliyoruz.
(Bu arada "olmayan" halinle 566 teşekkür almışsın!.. Bravo... Salih Baba'ya rakip geldi :ehe)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mustafa , hoşgeldin .. Aramıza tekrar katılmak güzel . Herşey gönlünce olsun . Başarılar .
Keyifli forumlar .

futbol123

futbol123

Üye
hoşgeldin

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürlet arkadaşlar ...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hoş geldiniz :)

SlashGun

SlashGun

Üye
Aramıza tekrar hoşgeldin Bozkurt. Seninle çok kısa bir süre co-adminlik yapmışlığımız var. Ama senin tam gidiş dönemine denk gelmişti...
(Bu arada "olmayan" halinle 566 teşekkür almışsın!.. Bravo... Salih Baba'ya rakip geldi )

Bir süre ifade (smiley) kullanmama kararı aldım.
İlgilenenlere duyurulur.

Sanırım Smiley Kullanmama kararını askıya aldınız Praetor :)
Herneyse Teşekkür Konusunda Dikkatinizi Kendi bünyeme Teşkil Etmek İsterim Ehm.. :P

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
(Bu arada "olmayan" halinle 566 teşekkür almışsın!.. Bravo... Salih Baba'ya rakip geldi )

Bir süre ifade (smiley) kullanmama kararı aldım.
İlgilenenlere duyurulur.

Sanırım Smiley Kullanmama kararını askıya aldınız Praetor :)
Herneyse Teşekkür Konusunda Dikkatinizi Kendi bünyeme Teşkil Etmek İsterim Ehm.. :P
Sevgili Coşkun,

Öncelikle aldığın teşekkürler helal-i hoş olsun; bu kadar teşekkür alacak konular açtığın için ayrıca teşekkür ederim.

Ancak,
1) Bana özel olarak yazmak istiyor iseniz kel alaka bir konu yerine ziyaretçi mesajları sayfamı kullanmanızı rica ederim. Zira forumumuzda ve olağan kurallara sahip tüm forumlarda "konu ile alakasız mesaj yazmak" yasaktır. Ben ise, görevimi yapıp mesajınızı "konu ile alakasız mesaj" sebebiyle silmek yerine size buradan sesleniyorum zira bu kadar emek harcayıp yazmışsınız, kıyamadım.

2) İmzama gelince. Farkında iseniz ben alıntıladığınız mesajı 4 aydan uzun bir süre önce yazdım. Burada da karşımıza bir başka evrensel forum yasağı çıkıyor. "Konuyu gereksiz yere hortlatmak". Bu yasaktan bahsedildi zaten şöyle bir link vereyim size:

İmzama dönersek; ben ifade kullanmama kararını alalı 2 hafta olmadı sanırım. O nedenle daha eski mesajlarımda pekala ifade görebilirsiniz.

Keyifli forumlar diler,
Konuyu zamanaşımına uğradığı için kilitlemeyi bir borç bilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt