bir bakıp yardım edın esirmeyın bılgılerınızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cunger

Üye
    Konu Sahibi
bir bakıp yardım edın esirmeyın bılgılerınızı
arkadaslar yenı aldıgım 5320 ıle bır turlu pc suıte ıle baglanamıyorum kafayı yemek uzereyım artık ya telefonu ya da pcyı parcalıyacak boyuta geldım halbukı abımın Nokia 5610 cıhazını taktıgım zaman mukemmel sekılde calısıyor sorun telefonda ama neden olmuyor anlamadım kabloyu takıyorum pc suıte modunu secıyorum ama pc bulamıyor telefonu lutfen yardım edın

deadly105

Üye
bluetooth ile dene bir de belki sorun bağlantı kablosundandır:islik

cunger

Üye
    Konu Sahibi
baglantı kablasu ıle dıger telefon sorunsuz calısıyor ama 5320 calısmıyor bluetooth la oluyor ama baglantı kablodan kabloyadamı fark edıyor orjınal 5320 alırken verdıklerı kablo

deadly105

Üye
çözüm hakkında bir fikrim yok:ağlarım:forumdaki daha tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olur:oke:

Necmati

Necmati

Üye
belki telefon da usb giriş yerinde problem vardır :D

cunger

Üye
    Konu Sahibi
hocam usb taktıgımda soruyor hangı turde baglansın pc suıte verı depolama goruntu aktarma medya aktarma gıbı hangısını secersem secım pc telefonu bulamıyor usb sorun olsa ılk baslangıctada gormez dıye dusunuyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bırı buraya bakıp bır yardımcı olsa lutfen ya

ahenk

ahenk

Üye
pcsuit actıktan sonra üstte yanliş hatırlamıyosam yardım /pcsuiti tekrar yükle secenegine basın tele iki adet program kuracak daha sonra baglantı kurabilirsin uzun süredir nokia kullanmıyorum ama çözümü buydu bircok arkadasa bu sekilde anlatmış ve çözüm bulmuslardı

iyi forumlar

cunger

Üye
    Konu Sahibi
malesef hocam olmuyor bu tel benı delı edıyor

TopFury

TopFury

Üye
Önce cihaza sert format çek (*, 3, yeşil ve güç düğmelerine basılı tutarak cihazı aç)
Sonra PC Suit'i tamamen bilgisayarından kaldır ve son sürümünü internetten tekrar yükle.
Ardından mobil cihazına PC Suit eklentisini kur.
Ve tekrar kabloyu takarak PC Suit bağlama ayarlarını gerçekleştir.
Bir de böyle dene bakalım.

cunger

Üye
    Konu Sahibi
Önce cihaza sert format çek (*, 3, yeşil ve güç düğmelerine basılı tutarak cihazı aç)
Sonra PC Suit'i tamamen bilgisayarından kaldır ve son sürümünü internetten tekrar yükle.
Ardından mobil cihazına PC Suit eklentisini kur.
Ve tekrar kabloyu takarak PC Suit bağlama ayarlarını gerçekleştir.
Bir de böyle dene bakalım.

hocam dedıklerınızın hepsını yaptım sayılır sadece mabıl cıhaza pc suıt eklentısı harıc orayı anlamadım format attıım pc suıte yı yenıden yukledım ama baglanmadı bu eklentı nasıl bırssey nasıl yaparım

arkadaslar yardımcı olsanız

kımse yokmu

tamam saolun en ıyı cozum telden kurtulkmak sanırım

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Bence en iyi çözüm aldığın yere başvurmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt