Nokia 5320 Xpressmusic Almayı düşüyorum tavsiye edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 Xpressmusic Almayı düşüyorum tavsiye edermisiniz

arkadaşlar bi 6233 var almanyadan ikinci el geldi memnunum ama çok çizik ve menü yavaşlığı filan beni yeni telefon almaya itiyor arkadaşlar 5320 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum lütfen yok bunu al yok sunu al demeyin sadece düşüncelerini bekliyorum ona göre alma kararı alacağım

Lacrymosa

Üye
Ben de vardı. Çok beğeniyordum başka bir telefona geçtim. Bu telefonu tekrar elime aldığımda biraz yavaş olduğunu fark ettim. Telefon güzel müzik çalıyor, kamerası fena değil. Hoş bir telefon.

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Ben de vardı. Çok beğeniyordum başka bir telefona geçtim. Bu telefonu tekrar elime aldığımda biraz yavaş olduğunu fark ettim. Telefon güzel müzik çalıyor, kamerası fena değil. Hoş bir telefon.

teşekkürler sesi filan nası çıkıyo gördüğüme göre arka tarafda hem alt he üstte hoporlör var bu yüksek ses çıkışı sağlıyor mu

loddin

Üye
çawuş ram bellek ile işin warsa ewet al. ama ram bellek o kadar da önemli değil dersen e 72 al. 800 lira ciwarında. wi-fi war. 5 m.pix kamera gibi özellikler war. e 72 yi 5320'ye tavsiye ederim :oke:

RespecT_1994

RespecT_1994

Üye
kardeş o senin gördüklerin alttaki ve üsttekiler hoparlör değil.sadece tasarım.ben kullanıyorum hoş bir telefon hçbir sorun çıkarmıyor.eğer sade bir telefonum olsun dokunmatik kapaklı kızaklı olmasın diyosan bu telefona güven ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt