bi yardım istedik bakan yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
bi yardım istedik bakan yok
sabah bi konu actım 3 g s 16 gb iphone ile ilgili appstore ve jb konusunda bi yardım talep ettik tennezül edipte cevap veren yok teesüf ederim hiç yakıştıramadım bu siteye

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim bir bilen varsa yardım eder..hemen cevap beklemek yanlış..koskoca site diyerek kötülemene gerek yok..belki kimse görmemiştir..

serhat00

serhat00

Üye
burasi bole karde$ adminler kafaya takarsa bakiyorlar kafaya takmassa adami atiyorlar

elizkundura

elizkundura

Üye
    Konu Sahibi
ben siteyi kötülemedim sitem ettim sadece bi stemimiz de olmayavak mı yani hoş görü nerde saygılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
sabah bi konu actım 3 g s 16 gb iphone ile ilgili appstore ve jb konusunda bi yardım talep ettik tennezül edipte cevap veren yok teesüf ederim hiç yakıştıramadım bu siteye
1) Sitenin hiçbir yerinde MaxiCep olarak tüm sorularınıza cevap veriyoruz demedik. Her sorulanı cevaplayacağımız şeklinde bir iddiamız asla olmadı. Bilmediğimiz şeyler olabilir, gözden kaçabilir vs... Ama şunu iddia edebiliriz: Günde 200.000'den fazla ziyaretçi alan bir site olarak mobil yaşam ve teknoloji alanındaki sorularınıza cevap bulabilmenizin en muhtemel olduğu yer MaxiCep.com'dur. Ayrıca bir iddiamız daha var: Bizler paylaşmayı seviyoruz ki bunun için buradayız.

2) Biz Turkcell, Telekom, Arçelik gibi para karşılığı hizmet veren bir kurum değiliz. Müşteri hizmetleri servisimiz bulunmamakta. Bizler sahibi olduğu bilgileri paylaşmayı seven gençler ve kendini genç hissedenleriz, hepsi bu.

3) Her türlü soru gözden kaçabilir, cevabı bilinmeyebilir. Ben hayatımda hiç Panasonic kullanmadım. Panasonic hakkındaki bir soruna nasıl cevap vereyim?.. En fazla google'den bakarım, var mı bir şey yok mu diye...
Ama biz öyle bir site yaptık ki burada "Panasonic" ile ilgili sorununuzu açıklayıcı bir şekilde başlığınıza yazarsanız google aramalarında en üst sıralarda çıkar. Böylece sizinle aynı sorunları yaşamış kişilere erişiminiz çok daha rahat olur.

Sonuç: Açıklayıcı (google'de kolay bulunabilecek) bir başlık seçin, sorununuzu açıkça yazın.
Gerisi sabretmeye kalır.
burasi bole karde$ adminler kafaya takarsa bakiyorlar kafaya takmassa adami atiyorlar
Böylesine mesnetsiz, böylesine isabetsiz böylesine afakî, işkembe-i kübradan sallanan bir yorum daha görmedim. Belki "Edwird"...
Bir konu hazırlayın o halde.
Deyin ki şu üye sebepsiz yere siteden atıldı. Şu konu sebepsiz yere silindi. Çıkalım size sebebini açıklayalım.
Ne ben ne de takım arkadaşlarım hesabını veremeyeceğimiz tek bir işlem yapmayız.
Şu anda sitedeki cezaların %90'ı benim elimden çıkıyor. Buyurun bir işlemimi şikâyet edin. Hesabını veremezsem ondan sonra konuşuruz.

Site hakkında bölümünde konunuzu ve dayanaklarınızı merakla bekliyorum.
Ama... Eğer böyle bir dayanağınız yoksa da, "salladığınız" yorumlarınızla ne bizi ne de MaxiCep'i rahatsız etmeyin.
ben siteyi kötülemedim sitem ettim sadece bi stemimiz de olmayavak mı yani hoş görü nerde saygılar
Siteminiz cevabını bulduğuna göre...
Bir başka konuda görüşmek üzere.
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt