Samsung s 5233 star....

Sponsorlu Bağlantılar

farukerhan

farukerhan

Üye
ben bu sensör olayını pek anlamadım. birçok oyunda çalışmıyor sensör :hmmm

ilkerkurt

ilkerkurt

Üye
evet ben de anlayamadım bu sensör işini

monsmons

monsmons

Üye
Arkadaşlar sanırım star ın sensörü oyunlar için tasarlanmamış birkaç tane kalitesiz sensörlü oyun var ama oda başka telefonların oyunlarının uyarlanmış hali. Resimleri kaydırmak için kullanılan bir sensör bu. Yani anlayacağınız 5800 iphone gibi telefonlarda oynadığımız sensörlü araba yarışı oyunları filan (kaliteli oyunlar) bu telefon için yok fazla aramayın bunlarla yetinin.

reddbull38

Üye
arkadaslar bu 5233 ıcın skyfıre programı warmı lutfen yardım edın..

tolgallo

Üye
slm arkadaşlar samsung star a s523GPMJA1 wersiyonunu yükledim we qelen msjlrda ç ş ı gibi harfler gözükmemeye başladı yarımcı olabilcek birileri warmı ?

mehmetciraci

Üye
Arkadaşlar 5233 ü bugün aldım konuşma sırasında menüler arasında gezinmek mümkün mü? msj gelse bile bakamadım ben bi yöntemi varsa lütfen cevap versin

ogul8

ogul8

Üye
bide samsung star mobile tv var

kivana

kivana

Üye
Arkadaşlar sanırım star ın sensörü oyunlar için tasarlanmamış birkaç tane kalitesiz sensörlü oyun var ama oda başka telefonların oyunlarının uyarlanmış hali. Resimleri kaydırmak için kullanılan bir sensör bu. Yani anlayacağınız 5800 iphone gibi telefonlarda oynadığımız sensörlü araba yarışı oyunları filan (kaliteli oyunlar) bu telefon için yok fazla aramayın bunlarla yetinin.

sanırım edge oyununu oynamamışsın :)

ogul8

ogul8

Üye
ewt spr

kullananlar

Üye
Ben samsung 5233 kullanıyorum zoom özelliği çok düşük. Artırabilecek bir program indirebilirmiyim.

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadaşlart bnada lazım sensörlü samsung s5233 star wifi oyunu bi link verin lütfen

fat0o

Üye
dier telefonlar için cıvıl cıvıl temalar vr:S star için bulamadım yardımcı olun

beyza trn

Üye
sensörlü oyun nerden bulabilirim