Dünya Tarihinde Bir İlk ! Aranan şarkıyı ağızlan yapıp kaydedip bulma yöntemi !

Sponsorlu Bağlantılar

eminhakan

eminhakan

Üye
kopmalık deilde :D hoşuma gitti istanbuldaki optimum outlet AVM'de çalıodu hoşuma gitti bende buraya koydum direk inş buluruz :D

alendelon20

Üye
Kardeş yeni renault clio hb reklamı var bu reklamda çalan şarkıyı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Siteye girince çıkan ilk reklam

eminhakan

eminhakan

Üye
Kardeş yeni renault clio hb reklamı var bu reklamda çalan şarkıyı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

buyur kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

--------------- Ekleme ---------------

benim aradığım şarkıyı yapan dj kantık isimli birisi.fakat şarkının ismini hala bulamadım :hmmm
youtube a dj kantık yazınca kırmızılı bir slayt çıkıyor.ordaki şarkı.fakat ismi yazmıyor,2010 yazıyor.

arkadaşım senin aradığın şarkı bu dimi

alendelon20

Üye
eminhakan çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun ..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Hüseyin Koptum sana yaa süpersin kardeşşş

Aziz™;1951220' Alıntı:
sana zahmet bunu bulsana ağızdan yapmadım.direk şarkının orjinali ama kısa olanı.tam mp3 ünü bulursan sevinirim.şimdiden sağol

mp3 dosyası görünmüyor...

bu şarkıyı bulabilirmisin kardeşim
rapid linki ölmüş...

ßu SArkının adını bilen var mı acaba ?
Bu şarkının adı:
Never Leave You- Richard Gale

kopmalık deilde :D hoşuma gitti istanbuldaki optimum outlet AVM'de çalıodu hoşuma gitti bende buraya koydum direk inş buluruz :D

Arkadaşlar bulamadıgınız şarkılar için size shazamİD programını tavsiye edebilrim...

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi

buyur kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım senin aradığın şarkı bu dimi

galiba bu kardeş.fakat verdiğin siteden indiremiyorum.çünkü internet download manager saçma bir hata veriyor olmuyor ne yaptıysam.uyumsuz siteyle.başka bir siteye upload edersen sevinirim ( zshare,4share,rapidshare,2shared )
ayrıca senin aradığın şarkıyı dinledim.tanıdık geldi sanki ama çıkaramadım kusura bakma.sen en iyisi Anıl kardeşimin verdiği programı kur onda bulmayı dene benden hayır yok :( :)

eminhakan

eminhakan

Üye
galiba bu kardeş.fakat verdiğin siteden indiremiyorum.çünkü internet download manager saçma bir hata veriyor olmuyor ne yaptıysam.uyumsuz siteyle.başka bir siteye upload edersen sevinirim ( zshare,4share,rapidshare,2shared )
ayrıca senin aradığın şarkıyı dinledim.tanıdık geldi sanki ama çıkaramadım kusura bakma.sen en iyisi Anıl kardeşimin verdiği programı kur onda bulmayı dene benden hayır yok :( :)

kuzen anılın verdiği programı kurdum ama şarkıyı bulmadı ya benim bu şarkıyı bulmam lazım sözlerini yazıyorum internete duydugum kadarıyla ama olmuo neyse buyur bu senin şarkı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kuzen anılın verdiği programı kurdum ama şarkıyı bulmadı ya benim bu şarkıyı bulmam lazım sözlerini yazıyorum internete duydugum kadarıyla ama olmuo neyse buyur bu senin şarkı
hakancım senin verdiign şarkıyı 4shareddan verde bakalım...Verdigin linkler ölmüş o yuzden dinleyemedim..

eminhakan

eminhakan

Üye
ala ala ben indirebiliyorum ama neyse sizin için bide 4sharede atıyım :)
buyrun link: dj kantık
buda benim bulamadığım şarkı :)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
eminhakan çok teşekkür ederim arkadaşım aradığım şarkı buydu.inşallah sende aradığını bulursun. ( bu arada aradığın şarkıyı shadram programı ile bulamamanın sebebi şarkının fazla net olmamasından kaynaklanıyor olabilir.yani daha kaliteli kayıt olması lazım olabilir )

eminhakan

eminhakan

Üye
rica ederim kuzen bundan sonra hep bu sitedeyim zaten çok sağlam ya benim zaten üyeliğim vardı ama uzun zamandır girmiyodum şimdi heo online olmaya çalışıyorum bi ben bulamadım şarkıyı bu arada :D

by_suskun2323

by_suskun2323

Üye
emeğine sağlık

qirL1903

qirL1903

Üye
iLginc :)

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kuzen bundan sonra hep bu sitedeyim zaten çok sağlam ya benim zaten üyeliğim vardı ama uzun zamandır girmiyodum şimdi heo online olmaya çalışıyorum bi ben bulamadım şarkıyı bu arada :D
site güzel aramıza tekrardan hoş geldin.
inşallah bulursun sende :D

eminhakan

eminhakan

Üye
inş :D

irem2323

irem2323

Üye

bu şarkının asılı ''zombie- the cranberries'' dir bencede mükemmel bir şarkı :oke: