Kardeş yeni renault clio hb reklamı var bu reklamda çalan şarkıyı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Siteye girince çıkan ilk reklamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim aradığım şarkıyı yapan dj kantık isimli birisi.fakat şarkının ismini hala bulamadım
youtube a dj kantık yazınca kırmızılı bir slayt çıkıyor.ordaki şarkı.fakat ismi yazmıyor,2010 yazıyor.
qLiMCikim makaraya almış ?

mp3 dosyası görünmüyor...Aziz™;1951220' Alıntı:sana zahmet bunu bulsana ağızdan yapmadım.direk şarkının orjinali ama kısa olanı.tam mp3 ünü bulursan sevinirim.şimdiden sağol
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rapid linki ölmüş...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şarkıyı bulabilirmisin kardeşim
Bu şarkının adı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ßu SArkının adını bilen var mı acaba ?
kopmalık deildehoşuma gitti istanbuldaki optimum outlet AVM'de çalıodu hoşuma gitti bende buraya koydum direk inş buluruz
![]()
eminhakan çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun ..

buyur kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşım senin aradığın şarkı bu dimi

galiba bu kardeş.fakat verdiğin siteden indiremiyorum.çünkü internet download manager saçma bir hata veriyor olmuyor ne yaptıysam.uyumsuz siteyle.başka bir siteye upload edersen sevinirim ( zshare,4share,rapidshare,2shared )
ayrıca senin aradığın şarkıyı dinledim.tanıdık geldi sanki ama çıkaramadım kusura bakma.sen en iyisi Anıl kardeşimin verdiği programı kur onda bulmayı dene benden hayır yok![]()
![]()
hakancım senin verdiign şarkıyı 4shareddan verde bakalım...Verdigin linkler ölmüş o yuzden dinleyemedim..kuzen anılın verdiği programı kurdum ama şarkıyı bulmadı ya benim bu şarkıyı bulmam lazım sözlerini yazıyorum internete duydugum kadarıyla ama olmuo neyse buyur bu senin şarkı
ilginç derken?iLginc![]()
site güzel aramıza tekrardan hoş geldin.rica ederim kuzen bundan sonra hep bu sitedeyim zaten çok sağlam ya benim zaten üyeliğim vardı ama uzun zamandır girmiyodum şimdi heo online olmaya çalışıyorum bi ben bulamadım şarkıyı bu arada![]()

Kardeş yeni renault clio hb reklamı var bu reklamda çalan şarkıyı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Siteye girince çıkan ilk reklamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız