5800 ev ekranı yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByOrkO

ByOrkO

Üye
    Konu Sahibi
5800 ev ekranı yardım...

arkdaşlar bu linkteki ev ekranını benim 5800 blue de bir türlü bulamıyorum.Nasıl yapabilirim..orjinalde olmasına rağmen bu şekilde kısayollu resimli veya rehber çubuklu ev ekranı teması yok.Nasıl bulabilirim...teşekkürler

Lacrymosa

Üye

arkdaşlar bu linkteki ev ekranını benim 5800 blue de bir türlü bulamıyorum.Nasıl yapabilirim..orjinalde olmasına rağmen bu şekilde kısayollu resimli veya rehber çubuklu ev ekranı teması yok.Nasıl bulabilirim...teşekkürler

Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı>Ev Ekranı Teması>Rehber Çubuğu'nu seçin.

Daha sonra bekleme ekranına dönerek "Ekle" kısmından ekrana dilediğiniz kişileri ekleyin. Ekrandaki kişilere dokunduğunuzda resimdeki gibi kırmızı panel açılacak. İçi boş olabilir. Çünkü orada o kişiyle yaptığınız görüşmeler, yazışmalarınız ve RSS besleme bilgileri bulunur. Zamanla dolar.

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye

Daha sonra bekleme ekranına dönerek "Ekle" kısmından ekrana dilediğiniz kişileri ekleyin. Ekrandaki kişilere dokunduğunuzda resimdeki gibi kırmızı panel açılacak. İçi boş olabilir. Çünkü orada o kişiyle yaptığınız görüşmeler, yazışmalarınız ve RSS besleme bilgileri bulunur. Zamanla dolar.

Adem Arkadaşıma Katılıyorum.Bir Sorun Olursa Bana Pm Atman Yeterli Elimden Geldiğince Yardım Ederim

ByOrkO

ByOrkO

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler saolasn...

--------------- Ekleme ---------------

๔єคtђรt๏г๓;2312501' Alıntı:

Adem Arkadaşıma Katılıyorum.Bir Sorun Olursa Bana Pm Atman Yeterli Elimden Geldiğince Yardım Ederim

tşkkrler bi sorm daha var peki o ovi simgesi falan var altta onlar neyin nesi?

Lacrymosa

Üye
Teşekkürler saolasn...

Onlar kısayollar işte. Oradaki programları değiştirebilirsin.

Ayarlar>Kişisel>Ev Ekranı kısmındaki seçeneklerin birisinden değişiyor. Tam hatırlamıyorum. Telefonum elimde değil. Oraya kendi sık kullandığın programları ekleyebilirsin.

muxo

muxo

Üye
artık v52 güncellemessiyle beraber bu ev ekranı resimdek gibi çalısmıyor. kişilere tıklayınca ayrı bi sayfa halinde açılyo. yani eskisi gibi tab seklinde degil. bi bende mi böyle oluyo????

çok ugrastım artık bende bu resimdeki gibi olmuyo??

neden acaba arkadaslar. v52 den önce oluyodu. nerde yanlıs yapıyom

osmndrmz

Üye
ya gardaslar bı yardımda bana edın yaa bu ev ekranında tercıhı genel secınce tarıh gozukuyo dıgerlerınde gozukmuyo dıgerlerındede nasıl gozukur hale getırebılırız

goldenheros

goldenheros

Üye
Teşekkürler saolasn...

OVi NOKIA nın internet magzasıdır yani burdadan uygulama oyun tema ve müzik ücretsiz olarak indirebilirsin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt