8 mp kamera dokunmatik nawigasyonlu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgaaa_tolga

Üye
    Konu Sahibi
8 mp kamera dokunmatik nawigasyonlu
TELEFONUN 14 GARANTİSİ VARDIR GENPA GARANTİLİDİR KUTLUDUR. HİÇBİR SORUNU YOKUR ÜZERİNDE ROTE 66 ÜÇRETSİZ NAVİGASYON VARDIR. KAMERASI HARİKADIR COK GÜZEL RESİMLER CEKE BİLİRSİNİZ. AYRICA DWX OYNATICI VARDIR. FATURA TUTARI TUTARI 879 TLDİR. AMA BEN FİYAT VERMİYORUM FİYATI SİZ BELİRLEYİN. FİYAT KOYDUM KİMSE TEKLİF VERMEMİŞ. MADEM ÖLE BUYRUN FİYAT SİZDE TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN NE OLURSA OLSUN SATICAM BUNU İNAT YAPTIM. N97 ALDIM İÇİN SATIYORUM BU ARADA İSTEYEN İNCELEYE BİLİR TELİ MEMNUN KALMAYANDAN 1 HAFTA İÇİNDE GERİ ALINIR TEKLİFLERİNİZİ BEKLİORUM

SATIŞ ACILDI:megafon::oke:
DALGA GECMİYORUM FİYAT SİZDE BUYRUN
TEKLİFLERİNİZİ SUNUN 4 GÜN İÇİNTA SATILACAKTIR
ACİL PARA LAZIM ÖGRENCİYİM

Necmati

Necmati

Üye
teklif sunmuyom zaten senin kamera özelliğin benim telde var sana hayırlı satışlar :D

CiqLeT

CiqLeT

Üye
hacı tlfnun markasını yazmamıssın ögrenciyim acil para lazım diosun daha yeni n97 aldım ondan satıyorum diyosun ne dedigini çözemedim :D

tolgaaa_tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım n97 aldım kartım doldu para lazım bütün parayı o merede yatırdım:ağlarım: kartın ödeme günü gelio ve nasıl ödücem bilmiyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kurallarımız gereği açık arttırma ile satış yapmak yasaktır. 24 saat içerisinde İlanınıza fiyat belirtiniz. Aksi halde ilan yayından kaldırılacaktır...

Lacrymosa

Üye
Ne satıyorsunuz belli değil.

oguz_han50

Üye
ewt ne satısyosun kardesim

mhd04

Üye
bence de ne satıyorsun?......

nokio_6233

nokio_6233

Üye
hakkaten ne sattığın belli değil ilanda 8 megapix.bilmem ne diye ilan vermişsin ilan içeriğinde n97'yi satıyorum diyorsun? ilanın içeriğini anlayan birisi varsa açıklasın? :ehe

tolgaaa_tolga

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG S8300 SATIYORUM. FİYAT BELİRTMEK GEREKMİŞ MADEM ÖLE YAZI GELMİŞ 400 ÜSTÜ VERENE SATIYORUM OKE:nono:

21aslanbey

Üye
ßenimde Sonny EricSson K910i TeLim war İkinci eL 1 seneDir ALmişim Satiorum 250 tL ..( AciL Para LAzim Ondan Satiorum YokSa Satmam ßu Kadar Az Paraya ) Görünüs SekLiyLe Çok qüzeL inCe Narin ßi yaPısı war Kırmızı Renktedir ALmak istienLer Arasin 05389802907 ..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt