aziz başkan bırakıyor....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
aziz başkan bırakıyor....

Mayıs ayındaki kongre öncesi çok iddialı sözler sarfeden Aziz Yıldırım, “3 yıl üst üste şampiyonluk sözü” vermişti camiaya. Sezona 8’de 8 yaparak giren Fenerbahçe, ardından kötü sonuçlara imza atmaya başlamış, bu durum ikinci yarıda da sürünce, Samandıra’ya gitmeme kararını rafa kaldıran Başkan, takıma el koymuştu. Ardından da Fenerbahçe’nin müthiş yükselişi başladı. Artık son maça gelinmişti. Alacağı bir galibiyet Kanarya’yı şampiyon yapacak, Yıldırım da sözünde duracaktı. Güiza’nın golüyle birlikte herkes havalardaydı. Ancak Burak’ın vuruşu eşitliği sağlayınca herkes dondu kaldı. Fenerbahçe yüklendikçe yükleniyor ancak top bir türlü kaleden içeri girmiyordu. Artık 87. dakikaya gelinmişti. Trabzon ceza sahasında ayaktan ayağa dolaşan top, bir türlü içeri atılamayınca, yerinden öfkeyle kalkan Yıldırım, yanındaki cama tüm hırsıyla yumruğu yapıştırdı. Ardından sinirle koridora çıkan Başkan, bir umut galibiyet gölünü beklemeye başladı. Ancak o gol bir türlü gelmedi. Şampiyonluğun kaçmasıyla deliye dönen taraftarlar, tribünleri yakarken, dışarıda da büyük olaylar çıktı. İşte bu, Aziz Yıldırım’ı şok etti. Olayların yatıştırılmasını beklerken, futbolcularıyla bir araya gelen Yıldırım, herkesi şok eden kararını açıkladı.

Volkan hüngür hüngür ağladı
Yıkılmış görünen Aziz Yıldırım’ın ağzından tane tane dökülen, “Şu anda tribünlerimiz yanıyor; sorumlusu benim. Topu bir türlü iki direk arasından geçiremediniz; sorumlusu benim. Dışarıda kan gövdeyi götürüyor; sorumlusu benim. O yüzden Fenerbahçe Başkanlığı’nı bırakıyorum. Hakkınızı helal edin” sözlerini duyan futbolcular büyük bir şok yaşadı. Herkes büyük üzüntü yaşarken, Volkan Demirel’in hüngür hüngür ağladığı öğrenildi.

Lacrymosa

Üye
Bırakmıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
spekülatif haber..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bırakmaz Başkan

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar bende fanatik te gördüm paylaşıyım dedim eğer bi yanlışımız olduysa kusura bakmayın :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ne Yanlışın olucak Senin Canın sagolsun iyi yapmışşın paylaşmakla

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşşşş :D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
yaw biri anons etmiş maç bursanın maçı iki iki bitti diye fena kafa bulmuşlar fenerle ben bi fenerliyim ama çok komikti o anları izlemesi

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
haklısın :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
3 sene dedi 1sene kayıp :ehe

haltie

haltie

Üye
Aziz yıldırım bırakacak bence.çünkü bir kez daha bırakmıştı yoğun istekler üzerine bırakmadı geri döndü.artık bırakır sanırım gerçi kulüpler birliği başkanlığını bırakmıştı onda da geri döndü.ama bırakır bu kez artık taraftarla ipler koptu.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
aziz yıldırımın yaptıkları ortada ancak görevi bırakması bence iyi olur.hem kendisi yıpranmaz hemde yenilik süreci fenerbahçeye iyi gelebilir.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.Ölse bırakmaz :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Kaç haftadır gol yemeyen takım 1 gol yedi herşey tersine döndü futbol böyle birşey işte

haltie

haltie

Üye
yıldırım demirören onun esprisini yapmıştı 5 yıl diye:ehe

Caine

Caine

Üye
denizlide bırakılan şampiyonluktan sonrada gitti 35 gün köşe bucak tepkilerden kaçtı ama sonra yok efendim taraftar ve üyeler çok ısrar etti geri döndüm diye kıvırmıştı. bu kezde öyle bir strateji izleyebilir ama ne olursa olsun bırakmazzz bu adam. koltuk sevdası sonuçta :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt