Nokia Telefonlara Yeni Yazılım Yükleme Dil kodu Problemi Olmadan İstediğin Dili Seç

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
emegine eline saglik ama benim bir problemim var bende n96 var gecenlerde nss ile turkce dilini atiyodum telefon birden kapandihalada acilmiyo nasil bir yok izlemem lazim yardimci olursan cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim

sağolun...

--------------- Ekleme ---------------

slm tolga allah rızası için yardım edin bende bu hata çıktı
The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.

HRESULT 0x80042007 (-2147213305)

PNMsgIO: No message(s) received in given time;MTI32=0x80042007

CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007
pc suite hala baglı yeşil gözüküyor ama baglantı yok diyor
telefonum 6680 tekrar bağlan diyorum ama olmuyor bende pc ekranda retry diyince kalıyor öle telefonu bekledim hiçbişi olmadı bende söktüm tekarar kabloyu taktım hala ekranda test mode yazıyor altında da nokia yazıyor telin ekranında bende bataryayı söktüm taktım en baştan başlıyım dedim ama yine olmadı şu an telefonu görmüyor ne yapmam lazım lütfen çözüm telefonu açınca nokia yazısı beyaz ekran geliyor ama sonra tekrar beyaz ekran nokia geliyor sonra ışık geliyor sürekli nokia gelip gidiyor ama açılmıyor lütfen arkadaşlar allah rızası için yardım lütfen en düşük maliyetli tekrar özellikle parasız kendim uğraşarak nasıl eski haline getirebilirim lütfen çözüm

hard format atın...

o-varli

Üye
cevap için tşkler tolga eğer hard formattan kastınız *3yes basılı tutp açma tuşuna basılı tutarak yaptığımız işlemse denedim hatta 3 kere denedim ama olmadı :( lütfen çözüm

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
cevap için tşkler tolga eğer hard formattan kastınız *3yes basılı tutp açma tuşuna basılı tutarak yaptığımız işlemse denedim hatta 3 kere denedim ama olmadı :( lütfen çözüm

o zaman dead fşash atın ancak yüklediğiniz son versiyon olmalı mutlaka eski versiyona dönmeye calısmayın...

pasa_1

Üye
emegine eline saglik ama benim bir problemim var bende n96 var gecenlerde nss ile turkce dilini atiyodum telefon birden kapandihalada acilmiyo nasil bir yok izlemem lazim yardimci olursan cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim .................
.......................
....................acil
...yardimci olacak kimse yokmu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
emegine eline saglik ama benim bir problemim var bende n96 var gecenlerde nss ile turkce dilini atiyodum telefon birden kapandihalada acilmiyo nasil bir yok izlemem lazim yardimci olursan cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim .................
.......................
....................acil
...yardimci olacak kimse yokmu

hard format atın...

deha83

deha83

Üye
N96 sayende türkçe yaptım. baya korktum yakarım diye ama oldu. ellerine sağlık.

aardc

Üye
arkadaşlar bişe sormak istiyorum..e66 black steel var elimde..fakat ben black steel türkçe kodu olan yazılımı bulamadım red yada grey in yazılımını üstüne atsam bi sıkıntı olur mu acaba ?

o-varli

Üye
acaba dead flash nasıl atılıyor lütfen tarif edebilirmisni sorun bende var arkadaşlar phoenixle yazılım atim dedim atmasaymışım keşke telefonum nokia 6680 yazılım yüklemeden önceki versiyonu 5.04.7 idi ama bende üst versiyon sanıp 5.04.40 ı yükledim ve tel açılmıyor ekrana nokia yazısı gelip gidiyor hala çözüm bulamadım özellikle imei numarası denen olayı merak ediyorum arkadaşlar acaba değişmişmidr mesela ben flaş atmayı başarsam olsa çalışsa bu numara yüzünden şebeke yok problemleri falan yaşarmıyım yada flaşa zarar vermeden bu işlemi bşarsam dil veya herhangi karşıma çıkacak sorunları veya çözümleri söyleyebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler çok para vermek istemiyorum zaten yok gerçekten eğer şu anki budurum nokia yazısının gidip geldiği durumda 20-30tlyi geçmiyecek bişeyse hiç riske girmiyim yaptırim hemen valla allah korusun daha fazla zarar vermek istemem birde dead flash atmak acaba aa-tolga ben bu üst versiyon 5.04.7iyi bulamadım eğer bulsamda yine phoenixle mi atıcam yada hangi program yardımıyla atıcam aklım karman çorman oldu forumlarda biraz aradım aa-tolga keşke ilk sayfada yeni versiyonu koysaydın bende bu acemilikle onu yüklemeyecektim forumlarda eski versiyon yüklenince böyle olduğuna dair msjlar var neyse bunda sonrası çok daha önemli tüm tavisyelere açığım arkadaşlar lütfen çözüm

pasa_1

Üye
hard format atın...
.......................................................................................
usdat aa-tolga olmadi malesef kac kez denedim (*3medya tusu) ama olmadi.usta suna bi el atta ayaga kaldiralim telefonu olamami bi zahmet

CSCO

Üye
Üstad benim telefon nokia e55 bosna hersekten aldım. RM482 yi yüklerken hata verdi ve telefon açılmıyor.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

Bu uyarıyı veriyor en sonra.

Hofboard

Üye
Daha önceden abimin telefonunu güncelledik dil ingilizce oldu servise falan gitti yalan oldu..... :) Şimdi senin yöntemi denedik oldu. Allah razı olsun dostum...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceden abimin telefonunu güncelledik dil ingilizce oldu servise falan gitti yalan oldu..... :) Şimdi senin yöntemi denedik oldu. Allah razı olsun dostum...

sağolun...güle güle kullanın...

Üstad benim telefon nokia e55 bosna hersekten aldım. RM482 yi yüklerken hata verdi ve telefon açılmıyor.

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F153 - Flash: Unable to communicate with the device after flashing. Check USB connections!

Bu uyarıyı veriyor en sonra.

hard format atın ve yeniden yükleyin...

.......................................................................................
usdat aa-tolga olmadi malesef kac kez denedim (*3medya tusu) ama olmadi.usta suna bi el atta ayaga kaldiralim telefonu olamami bi zahmet

o zaman ölü flash atın ...

o-varli

Üye
tolga lütfen cevap eğer ben deadflash dediğin gibi navifirmden en son versiyonu çekip atarsam (en alttaki en son dimi yanılmıyorum) başka bir sorun olur mu acaba lütfen bilen arkadaşlardan da cevap bekliyorum
acaba dead flash nasıl atılıyor lütfen tarif edebilirmisni sorun var arkadaşlar phoenixle yazılım atim dedim atmasaymışım keşke telefonum nokia 6680 yazılım yüklemeden önceki versiyonu 5.04.7 idi ama bende üst versiyon sanıp 5.04.40 ı yükledim ve tel açılmıyor ekrana nokia yazısı gelip gidiyor hala çözüm bulamadım özellikle imei numarası denen olayı merak ediyorum arkadaşlar acaba değişmişmidr mesela ben flaş atmayı başarsam olsa çalışsa bu numara yüzünden şebeke yok problemleri falan yaşarmıyım yada flaşa zarar vermeden bu işlemi bşarsam dil veya herhangi karşıma çıkacak sorunları veya çözümleri söyleyebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler çok para vermek istemiyorum zaten yok gerçekten eğer şu anki budurum nokia yazısının gidip geldiği durum için çözüm 20-30tlyi geçmiyecek bişeyse hiç riske girmiyim yaptırim hemen valla allah korusun daha fazla zarar vermek istemem birde dead flash phoenixle mi atıcam yada hangi program yardımıyla atıcam aklım karman çorman oldu forumlarda biraz aradım aa-tolga keşke ilk sayfada yeni versiyonu koysaydın bende bu acemilikle onu yüklemeyecektim forumlarda eski versiyon yüklenince böyle olduğuna dair msjlar var neyse bunda sonrası çok daha önemli tüm tavisyelere açığım arkadaşlar lütfen çözüm

sbulmus

Üye
s.a hocam bende n97 kahverngi olanından var sıfır ürün telefon ingilizce menü telefonun bataryayı kaldırım baktığımda rm-159 yazıyor ama *#0000# yaptığımda rm-356 çıkıyor bana hangi patch lazım kurmam için lütfen yardımcı olursan sevinirim

ürün çin malı

CSCO

Üye
Olmadı servise verdim üstad. aynı uyarıyı verdi her defasında.

o-varli

Üye
dead flash nasıl atılıyor denedim ama olmuyor bunu diyor ERROR: Failed to set phone to flashmode

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
s.a hocam bende n97 kahverngi olanından var sıfır ürün telefon ingilizce menü telefonun bataryayı kaldırım baktığımda rm-159 yazıyor ama *#0000# yaptığımda rm-356 çıkıyor bana hangi patch lazım kurmam için lütfen yardımcı olursan sevinirim

ürün çin malı

cin mallarına olmaz

aliihsan_3

Üye
slm arkdslar burada yazılı olanların hepsını tek tek uyguladım hersey yolunda gıdyrodu ancak tlfun kendı kendıne kapandı hersey yarım kaldı telfn modelı n96 suan grantıye gonderdım cıhaza hasar vermemsımdır umarım bı bılgısı olan varmı cıhaz hasar gormusmudur...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
slm arkdslar burada yazılı olanların hepsını tek tek uyguladım hersey yolunda gıdyrodu ancak tlfun kendı kendıne kapandı hersey yarım kaldı telfn modelı n96 suan grantıye gonderdım cıhaza hasar vermemsımdır umarım bı bılgısı olan varmı cıhaz hasar gormusmudur...

zannetmem..

Üst Alt