dayım komaya girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
dayım komaya girdi
arkadaşlar mrb bugün bi olay oldu tabi günlerden pazar ben koltuğa oturdum kimse yoktu sonra işte tvde magazin programları açıp kızların bacaklarını kesiyodum sonra dayım hayvan gibi kapıyı açtı ve puhahhaha diye yarıldı noldu len artık magazin mi seyrediyosun dedi bende çok morardım yumruğumu sıktım tam masaya vurucaktım ki kendimi tuttum sonra dayıma hiç öyle işte program yokda izliyom nolucak dedim neyse sonra bekle dedi dışarı çıktı 10dk sonra 2 bira kapıp gelmiş bende lan akıllımısın ne bu sabah sabah dedim oda la otur oturduğun yerde bi iki karı kız muhabbeti yaparız dedi bende iyi dedim neyse açtık bu gerzek gidip tuborg almış içtim ama ilk içişimdi kusasım geldi zorda olsa kızara bozara içtim sonra muhabbet koyulaştı derken biz bi hoş olduk falan sonra benım mıdem acaip bulandı ve mutfağa kustum dayımda lan naptın dedi annem için eğer ablam görürse senide benide keser dedi ve etrafı temizlemeye başladık sonra hava almak için dışarı çıktık derken fenerbahçeliler şampiyon olucaz falan diye halay çekiolardı dayımda koyu galatasaraylı olduğundan 300-400 kişiye küfretti gönüllerin şampiyonu galatasaraydır dedi sonra baktım bütün adamlar allah alah allah allah diyip dayıma dalmaya başladılar ben ne yapıcağımı şaşırdım bi andan dayımı koruyamamamın ezikliğini yaşarken durunnn lannn dedim sonra herkes dayımı dövmeyi bırakıp bana baktı sonra bende dayımı bıraksınlar diye yalandan dağılın tamam en büyük fener deyip küfrettim dayıma baktım dayımın teşkilat yer değiştirmiş tabi sonra alıp onu acile götürdüm doktorlar fazla bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ama bi doktor komaya girmiş olabilir dedi diğeride bitkisel hayat vs. dedi anlamadım ne yapmam gerekir sizce dayımı komadan çıkartmak için yardım ltfn.

Yağmur

Üye
yine mi sen???

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yaw kardeşim başlıkları bari doğru seç

Yağmur

Üye
tekrardan üye olmuş ne güzel veda etmişti :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yav nası emin oluyosunuz bunun jack olduğuna ? ya değilse

Love Prince

Love Prince

Üye
:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yazı tipi, Türkçe yi kullanımı ve yazı rengi jack ile uyuşmuyor ... Anlattığı hikaye de onunkiler gibi değil... Forumlarda böyle üyeler çoğunlukla var bu da onlardan biridir :)

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
sabah sabah mide bulantısından başka bişey yapmadın he...

WitchKing

Üye
wallaha yaa dayın keşke efes alsaymış :S geçmiş olsun.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
neyse bidahakine daha güzel uydur....

Yağmur

Üye
Yav nası emin oluyosunuz bunun jack olduğuna ? ya değilse
bence kesinlikle o... atmasyon hikayelerine hepimiz alıştık artık. en sonundada yardım ltfn diyo... ikiside samsun... cafer amca gitti şimdi dayısı...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Diğer konuda belirtmiş zaten ...

punqermojo

Üye
:hmmmpFF

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Yazı kalınlığı ve anlatım uyuşmuyor...TuRkiShCowboy'a katılıyorum:ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort horthort hort hort

- - - Eklendi - - -

aykutun evrimleşmemiş hali bu da :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bitkisel hayatta ise sula bol bol , kuruyup gitmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...