crazyjack
Üye
dayım komaya girdi
arkadaşlar mrb bugün bi olay oldu tabi günlerden pazar ben koltuğa oturdum kimse yoktu sonra işte tvde magazin programları açıp kızların bacaklarını kesiyodum sonra dayım hayvan gibi kapıyı açtı ve puhahhaha diye yarıldı noldu len artık magazin mi seyrediyosun dedi bende çok morardım yumruğumu sıktım tam masaya vurucaktım ki kendimi tuttum sonra dayıma hiç öyle işte program yokda izliyom nolucak dedim neyse sonra bekle dedi dışarı çıktı 10dk sonra 2 bira kapıp gelmiş bende lan akıllımısın ne bu sabah sabah dedim oda la otur oturduğun yerde bi iki karı kız muhabbeti yaparız dedi bende iyi dedim neyse açtık bu gerzek gidip tuborg almış içtim ama ilk içişimdi kusasım geldi zorda olsa kızara bozara içtim sonra muhabbet koyulaştı derken biz bi hoş olduk falan sonra benım mıdem acaip bulandı ve mutfağa kustum dayımda lan naptın dedi annem için eğer ablam görürse senide benide keser dedi ve etrafı temizlemeye başladık sonra hava almak için dışarı çıktık derken fenerbahçeliler şampiyon olucaz falan diye halay çekiolardı dayımda koyu galatasaraylı olduğundan 300-400 kişiye küfretti gönüllerin şampiyonu galatasaraydır dedi sonra baktım bütün adamlar allah alah allah allah diyip dayıma dalmaya başladılar ben ne yapıcağımı şaşırdım bi andan dayımı koruyamamamın ezikliğini yaşarken durunnn lannn dedim sonra herkes dayımı dövmeyi bırakıp bana baktı sonra bende dayımı bıraksınlar diye yalandan dağılın tamam en büyük fener deyip küfrettim dayıma baktım dayımın teşkilat yer değiştirmiş tabi sonra alıp onu acile götürdüm doktorlar fazla bi açıklama yapmadı çok korkuyorum ama bi doktor komaya girmiş olabilir dedi diğeride bitkisel hayat vs. dedi anlamadım ne yapmam gerekir sizce dayımı komadan çıkartmak için yardım ltfn.