hack islemi sorunlar ve cözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
hack islemi sorunlar ve cözümleri
arkadaslar benle beraber bi cok kisi gibi hack islemi defalarca denememe ragmen basarili olamadi konuyu acan arkadaslar daha sonra ilgilenmedi yada yeterince aciklayamadi... vs vs

bu topici acamim amaci paylasmak ve sorunlari gidermeye calismak...

=

BOX DRIVER=http://www.indirdur.net/files/0GJJMTXB/ufs_drivers_v10606.rar bildiklerim bu kadar bunlari cözdüm

ini hatasi ile ilgili
:megafon::megafon:

ini hatasi alan arkadaslar nagifirmden tüm dosyalari indirmediginiz icin oluyor hepsini indirdiginizde sorun ortadan kalkacaktir...

Error reading phone init data... hatasi= tek kapaliyken usb baglayip denerseniz sorun ortadan kalkacaktir ...(5800 icin)

bunlar kullandigim cihazda aldigim ve cözdügüm sorunlardan ibaret yardimci olabildiysem ne mutlu

• Beğen
Tepkiler: adem kütükçü, milestone ve morty

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

seminay

Üye
ben en başta takılıyorum jaf ı kuruyorum starta basıyorum orda kalıyor flash penceresi açılmıyor ne yaptımsa olmadı Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
Saved original.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\original.dll
Starting JCOP emulator ...
Saved JCOP.EXE to: C:\Program Files\ODEON\JAF\JCOP.EXE
JCOP emulator started succesfull on port 8050
Powering JCOP simulator ...
Uploading PKEY applets to JCOP simulator ...
Verify installed PKEY applets ...
PKEY applets ready to use
Generated PKEY details: [SN: 90009699] [TYPE: PKEY Raskal]
Starting JAF Main software ...
KEEP OGM PKEY OPENED UNTIL WORK WITH ANY JAF SOFTWARE
burda kalıyor bu ne demek acaba bilen var mı

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim bende bu sorunu yasamıstım format attim gecti ama format atamam dersen ki :D salla bide sunu dene bakalım

pkey=http://www.mediafire.com/?znynomg0iyt

sonucu bekliyorum...

peopless

peopless

Üye
benm 5800 v50 ı jaf la hackledim sorunsuz herşey bitti ama telefona skyfire(intrnet tarayıcısı) attım sertfika hatası verdi. rompatcher a girerken sybian toys dan rpatcherplus indirin diyo tamam diyorum rompatchera indirdim tele attım ama oda kurulmuyo sertfika hatası weriyor. telefon tarihini 1 sene önceye fln alıpta denedim ama olmadı. nerde hata yapıorum?

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim eger dogru yapsaydin sertifika istemezdi... bence tel fomat at tabi hafiza kartinada yeniden hacle pro hack v50 kullaniyom animator arkadasin uplaad ettigi sorunsuz dene bence tekrar

bensiz_aglama

bensiz_aglama

Üye
kardes ben hack yaptım da bırdaha telefonu acamadım yokmu bunun bır cozumu :)

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
nasil bida calismadi acaba hack yaparken kaployumu cektin ? yada sarjimi bitti :s bi suru sebebi olabilir 10larca kez flash atmama ragmen benim tel acilmamazlik yapmadi hic bi arastirayim... ama galiba teknik servise gideceksin gibime geliyo :s

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
arkadaslar aynı sorun bende de var. telefonu hackledım ama sertifikasız programları yukleyemiyorum. tema efektlerı falan hersey oldu ama programları yukleyemıyorum. rompatcher programına gırdıgımde ''ıf you lıke this software,then support rp+ with a donation. '' diyo. lutfen yardım..

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
cewap veren olmamıs. ben hallettım zaten gerek kalmadı

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
ben verim rom pacherde hack1 ve hac2 war onlari active etmen lazim yesil olcak ozaman pro yükersin rom packerde ole bisey yokdersen driverleri e atmamisindir.... büyük ihtimal

stopaj

stopaj

Üye
önce winscard.dll hatası veriyodu şimdi de original.dll bulunamadı diyor
Acil yardım pls:off::hmmm

mcs003

Üye
    Konu Sahibi
bence dosya yerlerini sil bastan yap bendede bazen olmuyo yenide silip yüklüyom nokia phonix falan filen dene bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt