Power MP3 v1.17 (Final) s60v3/5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Power MP3 v1.17 (Final) s60v3/5

Sertifikalamayı unutmayın..

PowerMP3 is a revolutionary audio/music player for your S60v3&5 mobile phone. It is designed using pluggable architecture for the possibility of extending the player with new audio file formats as well as new skins when the need arises. The current version of PowerMP3 supports MP3, OGG, AAC and M4A formats.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sefket66, kerzakov, cezzarahmet93 ve 9 diğerleri

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler nadir abi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın canım..

selamet_1981

selamet_1981

Üye
mrb arkadaşım buda tema degiştirince bozuluyormu peki

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl tema değiştirince bozuluyor mu? ilk defa duydum..önceki sürümlerini yıllardır kullandım öyle birşey yaşamadım..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
teşekkürler bnm eski power mp3 programımmda ekran kayboluyor beyaz ekran geliyordu seçeneklerden şarkı değiştirebiliyorum inş bunda o sorun ortaan kalkar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hiç rastlamamıştım..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
şimdi yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalaman gerekiyor..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
onu nasıl yapıcam bilmiyorum varmı bir link verebileciğniz..

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
saol teşekkürler ilgin içiin kolay gelsin..

--------------- Ekleme ---------------

ımei numaramızı vermemiz istteniyo anltılan yerde versek problem olurmu ilerde...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

ozican

Üye
arkadaşlar bende arkadaşın dedigi gibi tema sorunu var ben yükledim tema degişitrdikten sonra ekran karardı ve hiç bişey çıkmadı ekrana no tuşuyla çıktım ve uygulamayı kapatıp programı kaldırdım telefondan ve yeniden yükledim aynı kaldıgı hata yerinden devam etti yani kararmıuş şekilde sonra daha kurmamak adına kaldırdım tamamen programı

tconline

Üye
arkadaşlar bende arkadaşın dedigi gibi tema sorunu var ben yükledim tema degişitrdikten sonra ekran karardı ve hiç bişey çıkmadı ekrana no tuşuyla çıktım ve uygulamayı kapatıp programı kaldırdım telefondan ve yeniden yükledim aynı kaldıgı hata yerinden devam etti yani kararmıuş şekilde sonra daha kurmamak adına kaldırdım tamamen programı
arkadaşlar bende de aynı sorun var çözümü bilen varsa yardım etsin lütfen

kerzakov

Üye
nadir canım kardeşim bu power mp3 c.r.a.k.e.d ben bunu binpa ile sertifikaladım 5800 telefona attım vee... Korumalı dosya yüklenemez diye bir cevap aldım ve yükleyemedim bu tür dosyaları sertifikalayıpta indirmeye sunsanız olmazmı tesekkürler kardeş ben KERZAKOV:oke::oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalı hali yok..ben sertifikalasam siz kuramazsınız..ayrıca ben kurdum öyle bir sorun yok..

mahmut_hoca

Üye
emeğine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

bluemoon1905

bluemoon1905

Üye
tesekkurler