İmzamızı bayraklarımızla atalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
İmzamızı bayraklarımızla atalım

Tüm taraftarlarımız dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bayraklarını çıkarsın evlerine işyerlerine binalarına assınlar. Bizlere gurur veren, güç veren bayrağımızı her yerde dalgalandıralım. Fenerbahçemiz’e bayraklarımızla güç verelim destek olalım. Fenerbahçemizin imzasını her yere bayraklarımızla atalım.

Fenerbahçe.org

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Davut camia olarak hata yapıyoruz bence kardeşim halen 100-50 bursanında şampiyonluk şansı var

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bence Şampiyonluk için değil destek için...

Şampiyon Bursada olsa o bayraklar inmesin...:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
mesele şampiyon olmak yada olmamak değil şuanki süreç bir şekilde bursa ve trabzona yarıyor aynı zamanda fenerin şampiyonlugunu istemeyen bjk ye ister istemez bir süredir medya ve taraftarımızın erken kutlamaları bence fenerbahçenin alehine işliyor şahşi düşüncem bu keşke biraz daha temkinli gitselerdi büyün taraftar grupları

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Futbolcular bence İnanırsa gerisi hava civa...Pek bunu düşünmüyor taraftarlar ve erken kutlamaya başlıyorlar...Bende istemem bu kadar üst seviyede abartılmasını...

Bakalım sonuç ne olacak Başarılar takımımza...

guero

guero

Üye
FENERBAHÇE Şampiyon Oleyyyy Oleeyyy

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bayrağımı astım . Dalgalanıyor . :ehe:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mesele şampiyon olmak yada olmamak değil şuanki süreç bir şekilde bursa ve trabzona yarıyor aynı zamanda fenerin şampiyonlugunu istemeyen bjk ye ister istemez bir süredir medya ve taraftarımızın erken kutlamaları bence fenerbahçenin alehine işliyor şahşi düşüncem bu keşke biraz daha temkinli gitselerdi büyün taraftar grupları

Çok rahat ol Leventcim . :oke:

Orası kadıköy . Kim çıksa ezer geçeriz .

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ali abi rahat olmak lazım ama sen biraz daha çok rahatsın...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle .
Maç kadıköy de çünkü . O maçı formamızı atsak , yine alırız .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah..İnşallah..dua edelim gençler..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ali renkdaşım ben yinede temkinli davranıcam belli olmaz bu işler bursa bjk maçı bence banko bursa kazanıcak farkda bekliorum yani 3-1 gibi eğer kadıköydeki Maçta ilk golü ts atarsa sakata gelebiliriz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Levent im oldukça rahat ol diyorum sana yahu .
Fenerbahçe , rahat kazanacaktır . Gönlünü rahat tut . O maç kadıköy de . Eze eze kazanıp , şampiyon olacağız .

guero

guero

Üye
Akşam evde bu maça bakıp 90 dakika sonunda bağırmak istiyorummmmm :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yarın her türlü ihtimalde sarı lacivert kravatla işe gideceğim.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Dışarda herkes Formasını giymiş Müthiş bir renk çümbüşü oldu Bende formamı bugün giydimn dolaştım şuandada üstümde....:)

Turkuaz, sarı, Beyaz ....

haltie

haltie

Üye
:kop2:

haltie

haltie

Üye
DiaBLoS™;2304916' Alıntı:
Levent im oldukça rahat ol diyorum sana yahu .
Fenerbahçe , rahat kazanacaktır . Gönlünü rahat tut . O maç kadıköy de . Eze eze kazanıp , şampiyon olacağız .

:kop2: :kop2:

ibrahim

Üye
"Fenerbahçe Anlatılmaz Yaşanır"

fenerbahce.org :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt