5800 XM Wireless Kullanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lowerboy6363

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Wireless Kullanamıyorum
Arkadaşlar 1 Hafta Kadar Önce Nokia 5800 Xm aldım ama Wireless Baglanırken Sorun yaşıyorum
Sitede Bir Kaç Başlıkta Dns Ip Numaraları Degişimine Baktım ama Ben Cafede otururken Adamdan Modeminin IP Numarası mı Soracam ?
Hem Şifreli Hemde Şifresiz Bütün Wireless Hatlarda Ag Geçidi Cevap Vermiyor Hatası Alıyorum Lütfen Bir Çözüm Söyleyin Rahatça Wireless Kullanmak istiyorum
Telefonun Wireless Ag Bulmasında sorun yok sadace Sitelere Girerken Sorun Yaşanıyor...daha Dogrusu şimdiye kadar hic giremedim :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
skyfire dene..ben biraz önce kendi ağımdan girdim..şifreleri doğru girdiğinden emin ol..

lowerboy6363

Üye
    Konu Sahibi
kodlardan Kastın Wireless mi ?
SkyFire İndiriyorum onuda Deniyecem Birazdan :D

Progressivity

Progressivity

Üye
bağlandığın wireless ağının sinyali eğer iyiyse ve hala ağ geçidi hatası alıyorsan bağlandığın modemle ilgili bi sorun var demektir, telefonuna port açman gerekir

BloodRunner

Üye
aynı sorun bendede var çoğu modemlerde giremiyorum internete

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
:hmmmBen normal giriyorum bir sorun çıkmıyo modem ayarlarında bişey olabilir....

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
arkadaşım bu sorun ya şifreyi yanlış girmektesin yada modem çoook uzaklarda bi ihtimal daha modemde problem var

_play_06

_play_06

Üye
modemınız zyxel ıse modemın ayarlarına bır bakın cunkı zyxellerde sorun cıkarıyor

nurkanoz

Üye
ya bu aynı sorun bendede war arkadaşımda samsung war ayn noktadan deniyoruz o girebiliyo bende ağ geçdi cewap vermiyor diyo :S hiç bişey anlamadımm ....... acaba bu olay sinyalin kalitesine göre değişiyormu ??? bi yardımcı olursanız sevinirimmm :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
Arkadaşlar bilen Birisi su Sorunun Cozumunu Yazsın bende 5800 EM kullanıyorum Aynı sorun bende de var Artık Telefonun Wireles ından kıllanmaya basladım . suan bende V20.0.012 var Acaba Diyorum üstüne son Versiyon u atsak duzelir mi bu sorun ?

Progressivity

Progressivity

Üye
senin telefonun versiyonu çok eskide kalmıs be kardeşim v40a geç hemen

fahbi

Üye
22-) Cep telefonumun Wi-Fi özelliğini kullanarak ZyXEL 660W T1 v2 modemime bağlanamıyorum.( Nokia N92,N81,N95,E71,E81,5800,E65 – Samsung i7500 Galaxy).
Cevap: Modeminize webarayüz’den giriş yaparak;
-Modemi yazılımının güncel olup olmadığını kontrol ediniz.Söz konusu modelimiz için en güncel yazılım BGG.3’tür.
-Modemin Web Arayüz yönetim sayfasından Ağ >Yerel Alan Ağı menüsünde Gelişmiş Kurulum kısmında “Herhangi bir IP’yi algıla” seçeneğini devre dışı bırakınız.

Diğer Marka/model telefonlar ile herhangi bir Zyxel modeme bağlantı problemleriniz için;
-Ağ>Kablosuz Yerel Alan Ağı menüsünde görünen kanal ile telefonunuzda ayarlı kanalın aynı olduğundan emin olunuz.
-Telefonunuz tüm şifreleme algoritmalarını desteklemeyebilir(Örn: WPA2-PSK). Bu bakımdan değişik şifreleme türlerini deneyebilirsiniz.

Diğer Sorunlarınız İçin: Aşağıdaki linke göz atın

_play_06

_play_06

Üye
ne alakası var? benim girdiğim modemlerin hepsi zyxel daha bir problem yaşamadım..
ZyXEL 660W T1 v2 lerde zyxel modemın confıgure ıcerısınde bır ayarı var ordakı kutucugu kaldırman gerekıyor :S ben o sekılde sorunu cozdum bu modemıde ttnet verıyor genelde herkezde aynı sorun su anda n97 aldım su anda n97 ile nete gıremıyorum yakında cıldıırcam ztn

ali180593

Üye
benim telefonum wlan ağı bulunuyor diyip kalıyor siz bulup girmediğini şükredin

Lacrymosa

Üye
benim telefonum wlan ağı bulunuyor diyip kalıyor siz bulup girmediğini şükredin

WLAN kısmına girdiğinizde otomatik olarak ağları arar. Varsa yazar yoksa yok der. Siz girdikten sonra seçeneklerden Ağları Yenile'ye basarsanız "Aranıyor" der takılır. Geri'ye tıklayın tekrar WLAN'a girin. Bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt