uda.fpsx dosyası ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yusufkurtar

Üye
    Konu Sahibi
uda.fpsx dosyası ??
uda.fpsx bu dosya ne işe yarıyo ?? neyi temsil ediyo ?? ram - mobile memory - card memory ?? yani bunda yaptığımız değişiklik telefonun hangi hafızasına yazılır ?? mesela bazı firmwarelere pompatcher entegre edilmiş hard format atısa bile silinmiyo bunu nasıl sağlarız ??

ahenk

ahenk

Üye
uda.fpsx bu dosya ne işe yarıyo ?? neyi temsil ediyo ?? ram - mobile memory - card memory ?? yani bunda yaptığımız değişiklik telefonun hangi hafızasına yazılır ?? mesela bazı firmwarelere pompatcher entegre edilmiş hard format atısa bile silinmiyo bunu nasıl sağlarız ??

söylediginiz uzantılı dosyaları bilmiyorum ancak mobile memory - card memory bunlarda ne gibi degişiklikler yaptıgınıza baglı telin bir cok degişiklik ayarı C/private içindeki dosyalarda tutar
rompacher özel fwlerde telin içine entegre edilir ve telin olmassa olmazı dır unsigned uygulamalar ve bazı sistem degişiklikleri bu program içindeki yamalar sayesinde olur bunu kaldırmak için orjinal yazılıma gecmelisiniz aksi taktirde kaldıramassınız modifiyeli yazılımlarda vardır

iyi forumlar

yusufkurtar

Üye
    Konu Sahibi
abi ben telefona mesela rompatcher entegre etcem ama telefonun içinde olcak hafıza kartında deyil --RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02-- demi yoksa --RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda-- damı olcak ??

ahenk

ahenk

Üye
abi ben telefona mesela rompatcher entegre etcem ama telefonun içinde olcak hafıza kartında deyil --RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02-- demi yoksa --RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda-- damı olcak ??

way kardes sen asmişsın işi sistem programları rofs diziliminde rofs1 ve rofs2 de olur yaklasık 3 aydır fw yapımıyla ilgilenmiyorum ancak samsung i8910 için çalişmalarda bulundum ve onda yanılmıyosam rofs2 de idi ve oto çalişma olmuyodu yani teli kapayıp açtıgında tekrar pachları aktif etmen gerekiyodu
çözdüler ama nasıl oldugunu bilmiyorum samsung wave le bada os ye gecicem oyuzden symbian arastırmalarıma son verdim

iyi forumlar

yusufkurtar

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yiyecem yaaa

--------------- Ekleme ---------------

türklerden bilen yok galiba kaç tane konu açtım ama sorularıma yeterli cevaplar alamadım :D

qpel

Üye
5800 için konuşursak uda.fpsx c: sürücüsünü temsil eder ve hard formatta silinir rompatcher ve programlarınızın silinmesini istemiyorsanız rofs2.V02 veya rofs3.fpsx e ekleme yapmanız gerekir not bu dosyaların boyut sınırı vardır rofs2 sanırsam en çok 31mb rofs3 ise en çok 13mb olabilir

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
uda dosyası telefonda c yi temsil eder yani hack entegre ettiğiniz zaman format atsanız silinir.
rofs dosyası telefonda z yi temsil eder hack yerleştirip format atsanız dahi silinmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt