5800 mesaj kayıt yeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeeMaLeN

Üye
    Konu Sahibi
5800 mesaj kayıt yeri
arkadaşlar 2 gün evvel aldım 5800 v40, aldığım günü yazılımını güncelleyerek v50 yaptım şu anda şöyle bir sorun veriyor mesajlarımı hafıza kartına kaydet diyorum ama mesaj geldiğinde seçilen hafızaya ulaşılamıyor diyor ve mesajları telefon hafızasına kaydediyor. bunun sebebi nedir sizce? ?

ertu55

ertu55

Üye
evet bendede aynı sorun var biri yardımcı olsun arkadaşlar

mrtglr55

Üye
arkadaşlar hafıza kartını çıkar tak sonrada mesajlar-ayarlar-diğer kayıt yer hafıza klartını seç deneyinn

camecula

camecula

Üye
Hard format attınız mı ?

ertu55

ertu55

Üye
hafıza kartını çıkarıp taktım 2 kere hard format attım telefonu güncelledim şu anda v50 ,v40 tada aynı sorun vardı telde mi bi arıza var acaba servise mi göndersem benim tel galibe ilk çıkanlardan

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Benim tel de ilk çıkanlardan ondan kaynaklı bir sorun değil Bende hiç olmadı böyle birşey. Firmware'de sorun olabilir. Bunun dışında Hafıza kartı problemli olabilir Reader sorunlu olabilir yada Telefonunuza güncelleme attıktan sonra hardformat atmamış olabilir atmışsanız hafıza kartına da bir biçimlendirme atın :) Telefonu depolama olarak attıktan sonra hafıza kartını görmediğini kasteden varsa aranızda bu herkeste olan bir durum. Eğer herşeyi yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa bizim elimizden gelen birşey kalmamış demektir servise başvurunuz.

ertu55

ertu55

Üye
Benim tel de ilk çıkanlardan ondan kaynaklı bir sorun değil Bende hiç olmadı böyle birşey. Firmware'de sorun olabilir. Bunun dışında Hafıza kartı problemli olabilir Reader sorunlu olabilir yada Telefonunuza güncelleme attıktan sonra hardformat atmamış olabilir atmışsanız hafıza kartına da bir biçimlendirme atın :) Telefonu depolama olarak attıktan sonra hafıza kartını görmediğini kasteden varsa aranızda bu herkeste olan bir durum. Eğer herşeyi yaptıysanız ve sorun devam ediyorsa bizim elimizden gelen birşey kalmamış demektir servise başvurunuz.

teşekkürler fatih hafıza kartına hiç biçimlendirme yapmadım yedeğini alıp bi denicem oda olmazsa servis yolu gözükecek galiba nedir benim bu nokıa dan çektiğim yaa n70 vardı onuda 6 defa servise göndermiştim :vur

WitchKing

Üye
v40 dayken bendede vardı aynı sorun ama v50 de yok öyle bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt