5800 Dosya Silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rocknroll94

rocknroll94

Üye
    Konu Sahibi
5800 Dosya Silme
Merhaba arkadaşlar.Telefonumda 3 tane tema var.Bunlar Sound Wawe,Earth by pizero ve lignum by dsm.Bu temaların hepsi telefonda yüklü vaziyette.Lignum bu Dsm adlı temayı artık kullanmadığım için telefondan kaldırmak istedim ama ''Dosya Silinemiyor'' hatası veriyor.Bunu nasıl kaldırabilirm?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Öncelikle o tema kullanımda olmamalı buna dikkat et. Ardından telefonu bir kapatıp açıp o temayı silmeyi dene yine olmazsa Uninstaller programları var s60v5 için onlara bir bak derim bilmiyorum ben isimlerini kullanmadım daha önce. Bununla da olmazsa format at dicem fakat bunu yapınca da herşey silinecek yedeklersen bir problem olmaz düşüncesindeyim :) Programları yeniden yüklemek zorunda kalırsın Format atarsan uygulamaları yedeklersen OviSuite ile o tema da yedeklenir ve geri yüklemede o da geri gelir.

ahenk

ahenk

Üye
Merhaba arkadaşlar.Telefonumda 3 tane tema var.Bunlar Sound Wawe,Earth by pizero ve lignum by dsm.Bu temaların hepsi telefonda yüklü vaziyette.Lignum bu Dsm adlı temayı artık kullanmadığım için telefondan kaldırmak istedim ama ''Dosya Silinemiyor'' hatası veriyor.Bunu nasıl kaldırabilirm?

temayı hangi sürücüye yüklediysen örnğin C/private içindeki rakamsal klasörlerin içinden
mbm dosyasınıdan o oldugundan emin ol ve o klasörü sil ve teli restart yapıp tekrar kaldırmayı dene
tabi bu dosyalara ulasman için telin hackli olmalı

iyi forumlar

rocknroll94

rocknroll94

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler denicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt