LCG X-plore v1.43 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned tamsürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cakabey52

cakabey52

Üye
Ben yükledim ama tam sürüm olmadı. hafıza kartına da yükledim, tel.hafızasına yükledim yine olmadı, açılışta 3 sn bekleme var. Sorun nerde olabilir acaba?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
1.45 surumu cikti onu kullan konularim arasinda var ayrica dosya yoneticileri bolumunde mevcut icin anlatim var

iyi forumlar

cakabey52

cakabey52

Üye
1.45 hariç bütün sürümlerini yükledim ama ne ***** fayda ediyor ne de program kuruluyor. Patch dosyasını kurarsam eğer o zaman yükleniyor ama yinede lisans olmadığı için, 3 sn resmen çin işkencesi haline geliyor.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
siz 1.45'i yükleyin zaten naail yapıkdıgı basit anlattım umarım sorun olmaz
iyi forumlar

cakabey52

cakabey52

Üye
siz 1.45'i yükleyin zaten naail yapıkdıgı basit anlattım umarım sorun olmaz
iyi forumlar
onuda yükledim ama olmadı, bir türlü olmuyor. sorun telefonda büyük ihtimalle ama nerede bilemiyorum. bütün sürümlerini denedim yok. olmayacak galiba :(

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
onuda yükledim ama olmadı, bir türlü olmuyor. sorun telefonda büyük ihtimalle ama nerede bilemiyorum. bütün sürümlerini denedim yok. olmayacak galiba :(

bunumu denemiştiniz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...0v5-symbianos9-x-unsigned-by-gama-346106.html

ayrıca teliniz hacklimi kurulumu E ye yapın çift icon çıkıyor ilk olarak xplum olanı çaliştırın ayarlarınızı yapın sistem dosyalarını göstermeyi dili falan sonra proyu kapayıp çıkın daha sonra xplore yi caliştırın
olması gerekli bunu denediyseniz ve sonuc alamadıysanız baska fikrim yok yinede bilgilendirirsiniz

iyi forumlar

cakabey52

cakabey52

Üye
tamamdır üstad. bu sefer nasıl oldu anlamadım, aynısını yüklemiştim ama olmamıştı, şimdi oldu. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

iyi forumlar

WitchKing

Üye
teşekkürler...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim iyi kullanimlar

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
1.45 sürümü çıktı isterseniz onu kullanabilirsiniz konularım arasında var
rica ederim iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt