Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yükledim ama tam sürüm olmadı. hafıza kartına da yükledim, tel.hafızasına yükledim yine olmadı, açılışta 3 sn bekleme var. Sorun nerde olabilir acaba?
ahenk
Üye
Konu Sahibi
1.45 surumu cikti onu kullan konularim arasinda var ayrica dosya yoneticileri bolumunde mevcut icin anlatim var
iyi forumlar
cakabey52
Üye
1.45 hariç bütün sürümlerini yükledim ama ne ***** fayda ediyor ne de program kuruluyor. Patch dosyasını kurarsam eğer o zaman yükleniyor ama yinede lisans olmadığı için, 3 sn resmen çin işkencesi haline geliyor.
ahenk
Üye
Konu Sahibi
siz 1.45'i yükleyin zaten naail yapıkdıgı basit anlattım umarım sorun olmaz
iyi forumlar
ayrıca teliniz hacklimi kurulumu E ye yapın çift icon çıkıyor ilk olarak xplum olanı çaliştırın ayarlarınızı yapın sistem dosyalarını göstermeyi dili falan sonra proyu kapayıp çıkın daha sonra xplore yi caliştırın
olması gerekli bunu denediyseniz ve sonuc alamadıysanız baska fikrim yok yinede bilgilendirirsiniz
iyi forumlar
cakabey52
Üye
tamamdır üstad. bu sefer nasıl oldu anlamadım, aynısını yüklemiştim ama olmamıştı, şimdi oldu. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
ahenk
Üye
Konu Sahibi
rica ederim
iyi forumlar
WitchKing
Üye
teşekkürler...
ahenk
Üye
Konu Sahibi
rica ederim iyi kullanimlar