5800 garip bir sorun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
5800 garip bir sorun ?
arkadaslar nokia 5800 ı ovi ile güncelledim.güncellemeden sonra telefon bir acayip oldu.
arayan kişinin ismi telefonda ne yazık ki çıkmıyor.gelen arama durumunda ekran ıphone gibi oldu.ekranda cevapla ve kilidi aç okları çıkıyor ve okları sürükleyince çagrıya cevap verebiliyorum.
ekranda gelen aramalarda kişinin isminin yeniden görünür olması için ne yapabilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
önce telefona hard format at..sonra rehberden numaraları telefona kopyala..çağrılarda iphone kilidi normal bir özellik güncellemeyle geliyor..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
1-hard format nasıl atıyoruz?
2-telefon rehberi kullanmıyordum zaten.sadece sim hafıza kullanıyorum.
3-hard format atınca tüm bilgilerim eklentilerim ıvırım zıvırım kaybolmazmı?
basit bir çözüm yolu varmı?

yardımın için sagolasın şimdiden..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hard format atmazsan o sorunlar olur..güncelleme sorun çıkarır..eklentiler gider maalesef..hafıza kartı durur..
hard format atmak için ön taraftaki yeşil ve kırmızı tuşlara,yandaki kamera tuşuna aynı anda basacasın basılı tutarak açma-kapama tuşuna bas..basmaya devam et sana tarih sorarsa olmuştur..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın yine bir iki soru daha sorayım sizi yakalamışken :)
şimdi formatı atınca tüm güncellemeler gidiyormu?eski halinemi gelecek versiyonuda gidiyormu?
zahmet olmazsa ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim.birde tüm programlarım ve bilgilerim hafıza kartında.format atınca bunlar gitmiyor dediniz peki bunların uzantıları tekrar telde uygulamalar altında görünecekmi?hafıza kartını çıkartıptamı format atayım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
formatla güncelleme gitmez sıfır haline döner..hafıza kartına hiçbir şekilde birşey olmaz..programları durur..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın..
şimdi şarja koydum şarj olsun deneyecegim..
2-3 gündür illet oldum arayan kişileri bir türlü gösteremedim ne yazık ki.
umarım çözülür.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çözülür..telefon rehberine kopyala..ayarlardan sadece telefon rehberini göster seç..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
:S iyide ben tel rehberi bu güne kadar hiç kullanmadım..şimdide kullanmak istemiyorum..mecburmuyum tel rehberi kullanmaya? sadece sim kullansam yinemi olmaz ?
es kaza tel el degiştirdiginde malum rehberi silmedigimizde tüm numaralar ne yazık ki başkasının eline geçiyor.bu durumla karşılaşmamak için sadece sim kullanıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam öyle de olur..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
sorun şimdi degişik bir boyuta geçti.arayan bazı kişilerin ismini gösteriyor ve telefon ismini söylüyor.ama bazı numaralarda isim ve konuşma yok :S kafayı yiyecem şimdi.ayrıyeten hala şarj olmadı gitti.

erdem.gndz

Üye
Aslında sorun; kullanılan rehberin hem sim hem telefon olması. Sadece telefon rehberini seçersen arayanın ismi görünecektir. Öyle ota zoka hard format önerenleri çok da dikkate alma. Rehber/Seçenekler/ayarlar/gösterilecek rehber kısmına gir, sim hafızası ve telefon hafızası karşısında çarpı işareti göreceksin. Rehberin hangi hafızada ise onun işaretli kalmasına izin ver ve diğerini kaldır. Arayan kişiler seçtiğin rehberde kayıtlı ise görünecektir.
Bir de, bu tip şeyleri sormadan önce telefonunu iyice araştır. Hard format bellemişler, dişin ağrısa telefonuna hard format at derler.

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
zaten sim rehberi seçili.hiç degişmedi.anlıyacagın.tel rehberimde hiç bir kayıt yok.

petrucci82

petrucci82

Üye
aynı numara iki kez kayıtlıdır büyük ihtimalle...ozaman göstermez isimleri...kontrol et..iki kez kayıtlı olmasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
simde kayıtlıymış hepsi 2 kere kayıtlı olacağını zannetmiyorum..

kulba ezel

kulba ezel

Üye
    Konu Sahibi
simde kayıtlıymış hepsi 2 kere kayıtlı olacağını zannetmiyorum..

evet simde ve 2 kere kayıt yok.sadece tek hafıza var.
birde arayan kişilerin isimlerini söyleyip beni delirtiyor :S
bu gidişle sanırım telefonu degiştirecegim.nereden güncelledim lanet şeyi bilmiyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tercihlerden hangisini kullanıyorsan orda arayanın ismini söyle var ordan kapat..

petrucci82

petrucci82

Üye
yok dostum güncellemeyle ilgisi yok bence..servise götür..ama önce bi hard format at bence...

WitchKing

Üye
bendede vardı nadir aganın dediklerini yaptım düzeldi :D saol nadir aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt