Myphone v2.50 s60v5 unsigned c.r.a.c.k.e.d

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Myphone v2.50 s60v5 unsigned c.r.a.c.k.e.d

Kırılmış versiyondur..sertifikalayıp kurun..İphone tarzı menü uygulamasıdır..
The new MyPhone will support the newest touch phone from Nokia like X6, N97 mini, 5235 XM, 5530 XM and so on. So if you don't have a MyPhone on your phone yet. Get ready to gear this on your Nokia now![/size]Here's the changelog of v2.50:
•Add calendar list function, a clear way to read your schedule
•Add translate function.
•Add Archery game, a game for you to kill the time

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: umit0121, bareto ve pufidik

FQXT

FQXT

Üye
yuklenmıyor yukleme baslıyor takılıp kalıyor yuklenemıyor uyarısı verıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başkaları da denesin..neden çalışmaz ki?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir..

FQXT

FQXT

Üye
MYPHONE TRIALI KURUN PROGRAMA GIRIN (TRIAL BUTONU ILE) ARDINDAN CIKIN PROGRAMDAN,PATCH DOSYASINI SERTIFIKALANDIRIP KURUP PROGRAM OLACAKTIR

trial versiyon :

: PATCH = sertikala bu lınktekını

Εthnic

Εthnic

Üye
MYPHONE TRIALI KURUN PROGRAMA GIRIN (TRIAL BUTONU ILE) ARDINDAN CIKIN PROGRAMDAN,PATCH DOSYASINI SERTIFIKALANDIRIP KURUP PROGRAM OLACAKTIR

trial versiyon :

sayende bu programi ilk defa hackli olmayan telefonumda kurdum.. pek killanacagimi sanmiyorum ama yinede merak iste.. cok sagol...

FQXT

FQXT

Üye
sayende bu programi ilk defa hackli olmayan telefonumda kurdum.. pek killanacagimi sanmiyorum ama yinede merak iste.. cok sagol...

Sende sagol kardesım . bende kullanmıyorum 5800 tema ve bole benzer programları kurmaya gelmıyor telefon kasıyor sade takılıyorum...

Aesir

Aesir

Üye
Sanırım v50 ile uyumsuz.

FQXT

FQXT

Üye
v50 ıle uyumludur..

bluxberry

Üye

trial versiyon :

bende de hep ayno hatayı veriordu umarım senin verdiğim yöntem işe yarar ama sanırım linkler ölmüs.. yenileyebilirsek sevinirim

ramço_20

Üye
download edilemiyor sanirim indirillen siteden silinmis linki yenilermisiniz sagolll

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşkkürler

KayraBey

KayraBey

Üye

Arkadaş kusura bakma ama kuru kuruya teşekküre etmenin ne kazardırdığını merak ediyorum.Hani konu yeni açılmış olsa anlayacağım da neredeyse 1 yıl olacak konu açılalı ve teşekkür etmişsin.Bu tip bir sürü örnek var site de.Halbuki teşekkür diye bir buton var.Ama kimse onu kullanmıyor.

mescioglu

Üye
sertifika hatası diyor yüklenmiyor yardım edermisiniz teşekkürler

avdar1

Üye
ben kuramıyorum yardımcı olurmusunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt