Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung İ7500 galaxy türkçe rom lazım
Sponsorlu Bağlantılar
polo_0650
Üye
Konu Sahibi
Samsung İ7500 galaxy türkçe rom lazım
arkadaşlar
cihaza ingilizce rom yükledim türkçe'ye dönmek istiyorum fakat elimde türkçe rom yok elinde olan arkadaş varsa makbule geçer
şimdiden teşekkürler
saygılar
sedat51
Üye
Selam arkadaşlar samsung galaxy telefonumu nasıl türkçe yapabilirim....
arkadaşlar
cihaza ingilizce rom yükledim türkçe'ye dönmek istiyorum fakat elimde türkçe rom yok elinde olan arkadaş varsa makbule geçer
şimdiden teşekkürler
saygılar
kardeş verdigim linki incele bilgin varmı bilmiyorum ama önce root ve recorvcery yapmalısın ki costum rom yükleyebilesin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
&&BERKAY&&
Üye
android basittir aslındada bana karışık geliyor
solahanli_12
Üye
arkadaşlar acill türkçe rom linki lazım lütfen yardımcı olun
torekul
Üye
üstad bana da galaxy s için turkcell rom lazım, gören bilen varsa link versin acilen, şimdiden teşekkürler.
leci-49
Üye
Arkadaslar ben almanyadan katiliyorum bunlarin dili cok zor banada samsung galaxsy i7500 türkce dil lazim seceneklerimde türkce yok nasil yapabilirim yardim ederseniz iyi olur simdiden tesekkürler.
leci-49
Üye
Arkadaslar benim eski telefonum olan samsung galaxy i7500 memlekete yolladim bende su an HTC Desire Hd var ve ben onu türkce yaptim belki buda galaxy gibi Android oldugu icin sizde Samsung Galaxy de deneyin belki olur.Anroid marketten....MoreLocale 2....yi indirin ve ordan türkceyi secin umarim olur cünkü baska secenek ben bulamadim.Bende oldu simdi ...
Arkadaslar benim eski telefonum olan samsung galaxy i7500 memlekete yolladim bende su an HTC Desire Hd var ve ben onu türkce yaptim belki buda galaxy gibi Android oldugu icin sizde Samsung Galaxy de deneyin belki olur.Anroid marketten....MoreLocale 2....yi indirin ve ordan türkceyi secin umarim olur cünkü baska secenek ben bulamadim.Bende oldu simdi ...