nokia ovi sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
romaz

romaz

Üye
    Konu Sahibi
nokia ovi sorun
s.a arkadaslar ovi ye gırdıgımızde neden ücretli uygulamaları goremıyoruz

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bılgısı olan

celibar

celibar

Üye
şu an ücretli uygulama olmadığı için...ücretli ilerde belki görebilirsin.

donex92

donex92

Üye
Evet su an ıcın ucretlı uygulama yok..

romaz

romaz

Üye
    Konu Sahibi
yanı turkıye ıcın yok oylemı

fordmuro

Üye
arkadaşlar n97 mini ovi ye bağlanırken sunucuya bağlanılamıyor diyo.. hem turkcel internet hemde wifiden denedim 3 gündür bağlanamadım bilen varmı acaba?

celibar

celibar

Üye
arkadaşlar n97 mini ovi ye bağlanırken sunucuya bağlanılamıyor diyo.. hem turkcel internet hemde wifiden denedim 3 gündür bağlanamadım bilen varmı acaba?

Farklı bağlantı noktalarını dene.mesela turkcellwap-internet-msn

fordmuro

Üye
Farklı bağlantı noktalarını dene.mesela turkcellwap-internet-msn
kardeş hepsini denedim normal tarayıcıdan oviye bağlanıyor ancak ovi uygulamasında bağlanmıyor uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı sanki kurulum dosyalarından biri eksikmiş gibi ama yeniden yükledim yine olmadı

Necmati

Necmati

Üye
ben ücretli bile aradım çıkmadı... :D

romaz

romaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 5800 opera yukledım opera mobil ovi dıye arama yaptım ovi store sıtesıne gırdım wlan dan baglandım bu sıteyı actım ofis programı var uygulamalarda programı sectım gonder dedım gırıs ıstedı gırıs yaptım 5800 uygulamaları ve dıger ucretlı uygulamalar karsıma cıktı hemde tl ıle belırtılmıs fıyatlar neyse ordan skyfıre sectım ucretsız bı sekılde tl mj ıle lınkı yolladım gelen adrese tıkladım ama ne yazıkkı bu uygulama ulkemızde kullanılamaz dıye uyarı cıktı yanı cok guzel uygulamalar var ama malesef tr nokıa com hıkaye ...

windows010201

Üye
s.a. ben Nokia Ovi Suite i bilgisayara kurdum ve nokia 6303i yi güncelleyecektim...sunucuya bağlanamadı diyor.internet var ve oturum da açamıyorum...acil yardım bekliyorum lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt