Telefon Tavsiyesi n73 mü yoksa 3600 slide mı arkadaşlar sizce hangisini seçmeliyim???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n73 mü yoksa 3600 slide mı arkadaşlar sizce hangisini seçmeliyim???
öncelikle yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim.yeni bir telefon almayı düşünüyorum ancak iki cihaz arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum.n73 almak istiyorum 3g symbian var diye ancak 3600 da istiyorum hem ekran rengi 16,7 milyon n73 e göre çok çok iyi (n73 262000) hemde vga video kaydı yapıyor n73 ün iki katı yani.kararsızım......:bilmem:

battalseyit

Üye
bnce nokıa 3600 slide al hem kapaklı cep telefonu hem de dediğin gibi ekran rengi 16.7 milyon ve birisiyle telefonda görüştüğün zaman arkadan gelen sesleri engelleyebilme özelliği ile istedğin yerde görüşme imkanı sağlayan bi cep telefonu diğer özellikleri de n73 ile aynı ztn ama bn 3600 slide derim(bunu da bi n73 sahibi olarak sölüorm;))

tyfn541

Üye
n73 al benceben 3600 kullanıuyorum o kadar agam saam bır ozellıgı yok

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
sağolun yorumlarınız için.fiyat farkı da baya var ama n73 465 3600 320 tl.6303 de iyi galiba o da 345 tl.kafam çok karıştı ya :bilmm

mellem

Üye
n73

mami24

mami24

Üye
ikisinide alma...
6600 slide

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evet arkadaşım ikisinide almadım 6303c aldım ve n73 ün çok çok üstünde bir cihaz hd görüntü var ekranda müthiş kesinlikle tavsiye ederim.3g var diye n73 de alınmaz zaten şu an türkiyede 3g yi tam anlamıyla destekleyen cihaz 3 ü geçmez iyi bir araştırın haklı olduğumu göreceksiniz.

beqhirr

Üye
belkı cok gec ama aklı olan almaz n 73 ıgrenc otesı bısey o ya donma kıtlenme her turlu sorunu cıkarıyor

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
6220 classic
baktın mı hiç gayet iyi telefon..

káяízáитем

káяízáитем

Üye
belkı cok gec ama aklı olan almaz n 73 ıgrenc otesı bısey o ya donma kıtlenme her turlu sorunu cıkarıyor

bende hic öyle bir sorun olmadı.gayet güzel telefon bence.N73 al sen ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt